Debate Personal

I Wonder Why… // Flight Edition

Hey guys <3

Efter at have siddet i et fly fra Mallorca til Danmark i flere timer i sommerferien, har jeg reflekteret over en helt masse som jeg faktisk gerne vil have svar på. Jeg ved ikke om I andre også har tænkt på noget af dette? Hvis ikke, vil I måske tænke over det næste gang I sidder i et fly. But here we go…

Kære flyselskaber…

 • Hvorfor uddeler I ikke tegnebøger, farveblyanter og anden underholdning til passagerer over 6 år? Vi unge mennesker er så vant til at blive underholdt på vores mobil, så nu hvor I ikke tilbyder Wi-Fi, ville en tegnebog eller et spil kort da være meget passende. Am I the only one? Hahah.
 • Hvorfor er hullerne i jeres netskraldespande så store? Altså jeg tænker bare, hvad gør man hvis ens skrald er mindre end de store huller i skraldespanden/opbevaringsnettet?
 • Hvorfor bliver man ikke længere tilbudt tandbørster, ørepropper, puder og tæpper, som i de gode gamle dage?
 • Hvorfor sælger I kun den originale Toblerone på flyet, når de andre varianter smager meget bedre?!
 • Hvorfor er jeres sæder så ukomfortable? Jeg vil faktisk mene at man sidder langt bedre i et tog eller sågar en bus!
 • Hvorfor valgte i lige at dele flyet op således: Række 1 til og med 9 bedes benytte toilettet forrest i flyet, mens række 10 til og 24 bedes benytte toilettet bagerst i flyet? Ja jeg spørger bare, men hvor fair er det at jeg som sidder på række 10, skal gå længere end alle andre for at komme på toilettet. Enhver kan jo regne ud at toilettet forrest i flyet er tættere på mig end toilettet bagerst i flyet. Why Primera Air? Why?
 • Hvorfor skal der være så koldt inde i flyet? Det ville selvfølgelig også være træls, hvis der var skide varmt med et ulækkert indeklima i flyet, så tak for det! Men hvorfor skal vi sidde og fryse?
 • Hvorfor larmer det så meget, når man skyller ud i jeres toiletter? Jeg er faktisk lidt i tvivl om jeg vil vide dette, men det undrer mig altså! Jeg har fløjet mindst fire gange om året i de 16,5 år jeg har levet; alligevel bliver jeg lige forskrækket hver gang jeg trykker “Flush“! Måske er det bare mig, der synes at det er en mega høj og ubehagelig lyd?

Dette var bare lige nogle af de underlige ting jeg sad og reflekterede over på den 3,5 timer lange tur. Hvis I aldrig har været ude at flyve, har I helt sikkert fået en idé om, hvad der sker med ens tankegang efter flere stive timer i et fly! Hahah <3

Da jeg havde skrevet alle disse tanker og spørgsmål ned (på flyet), gik det op for mig at min søsters kæreste jo arbejder som pilot på et passagerfly… Hahah, ser man bare! Så måske kan jeg faktisk få svar på alle mine spørgsmål!

Har I nogensinde tænkt over ovenstående? 

Dette er lige et totalt sidespring… men kender I det, når personen bag jer stikker deres fødder helt under jeres sæde og rører ved jeres fødder?? I can’t! Dette skete heldigvis ikke denne gang, men hvor har jeg dog prøvet det mange gange! Ulækkert, hahah!

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

6 Kommentarer

 • Svar
  Camilla Sofie
  24. september 2017 den 14:29

  HAHA, den der med skraldet og nettet i stolen foran mig tænker jeg over hver gang jeg flyver! Det er så træls, men ofte venter jeg bare på at jeg har fået en plastikkop med vand, så jeg kan komme skraldet i koppen og koppen ned i nettet xD

 • Svar
  Freja
  24. september 2017 den 15:43

  En opgradering af sæder ville helt sikkert være på sin plads, man får så ondt i ryggen af at sidde i dem mere end 1 time 😉

 • Svar
  Ea
  25. september 2017 den 21:14

  Haha, du har så ret! 😉 fedt indlæg!

 • Skriv kommentar