Get to know Personal

Get to know me // Q&A

Hey guys <3

I har siden fredag, haft muligheden for at stille mig spørgsmål som jeg nu har samlet til dette “Get to know me // Q&A” blogindlæg! Jeg havde glædet mig rigtig meget til at se, hvad min elskede læsere gerne vil vide om mig, og jeg håber at I har glædet jer lige så meget til at få svar på jeres spørgsmål! <3

Hvad er dit yndlings taske brand?”

Mit yndlings brand inden for tasker må klart være Gucci. De laver de flotteste tasker og jeg er bare obsessed med deres designs! Mit yndlings mærke af de tasker jeg selv har, er Michael Kors som I ser på ovenstående billede.

“Hvor meget elsker du ikke bare 2.j?”

Det er nok ikke så svært at gætte hvem der har stillet mig dette spørgsmål, haha. 2.j er klart den bedste klasse jeg har gået i og en klasse med plads til alle personligheder! Det er fantastisk at kunne være i en klasse, hvor man kan være sig selv. I love you guys <3

“Hvor længe har du arbejdet med at blogge?”

Jeg startede min første blog i januar 2016, men valgte at holde en pause, da jeg havde flere tekniske problemer. I lidt over et år bloggede jeg on/off hos forskellige platforme, men først i marts 2017 begyndte jeg for alvor at blogge igen – denne gang hos Bloggers Point, hvor jeg har haft min blog lige siden. Bloggen (hos Bloggers Point) fylder et halvt år denne måned, og hvor er tiden dog gået stærkt! Der sker så mange spændende ting i øjeblikket, som jeg glæder mig til at dele med jer på et senere tidpunkt!

“Hvordan er din hverdag som blogger?”

Min hverdag er meget travl, da jeg stadig skal passe både min skole, mit arbejde i Vero Moda, bloggen som mit andet arbejde samt bruge tid med mine veninder og min kæreste! Jeg går normalt i skole fra 8:00-13:55 og hver anden dag skal der postes et indlæg på bloggen. Hver anden morgen poster jeg indlægget på Facebook inden jeg tager i skole. Når jeg kommer hjem fra skole, skal indlægget deles i forskellige Facebookgrupper, på Instagram og Snapchat. Udover dette, skal der planlægges nye indlæg, skrives en tekst, tages billeder som efterfølgende skal redigeres – så de får den rigtige belysning, der passer til bloggens udseende.

Skal jeg lave et indlæg om makeup eller vise et outfit frem, kræver det også god tid til at lægge makeup og stå model – vigtigst af alt, kræver dette også at jeg har en fotograf til rådighed, hvilket ofte kniber i en travl hverdag.

“Hvem er din yndlingsblogger?”

Min yndlingsblogger er en kvinde, som jeg kan spejle mig selv uhyggeligt meget i! Hun skriver fantastiske indlæg lige fra hjertet og formår virkelig at fange sine læsere. Hun er samtidig utrolig smuk og ved lige hvordan man skal posere! Denne blogger er Frk. Mejer og I kan finde hendes blog lige HER <3

“Hvad er det sjoveste du har oplevet som blogger?”

Det sjoveste jeg har oplevet som blogger, er nok at blive genkendt på gaden. Jeg mindes stadig en flok drenge (formegentlig 13 år? not sure) passere mig på gaden, hvorefter én af drengene vender sig om og råber “Det er Emilie Ildstein!“. Det er altså ret sjovt når folk jeg aldrig har mødt, ved hvem jeg er – men sådan er det jo, når man deler så meget af sig selv på nettet, hahah.

“Hvad har været dit største øjeblik som blogger?”

Indtil videre har mit største øjeblik som blogger været den uge, hvor jeg var kåret som ugens blogger hos Bloggers Point! Dette leder videre til næste spørgsmål.

“Hvordan var det at være ugens blogger hos Bloggers Point?”

Det er klart den bedste uge bloggen har haft, og jeg er stadig helt vildt stolt! Det var super fedt at få anerkendelse for det hårde arbejde jeg laver, og virkelig et skridt i den rigtige retning. Dette beviser bare hvad man kan opnå, hvis man ønsker det nok og kæmper for det! <3

“Hvordan har din karriere som blogger ændret dig som person?”

Jeg er klart blevet mere åben som person og har fået lettere ved at tale om emner, jeg tidligere havde svært ved at tale om. Min blog er min egen personlige dagbog og det er her jeg kan ytre hvad jeg har på hjertet. At dele min fortid på nettet, har hjulpet mig til at kunne sætte låg på de hårde perioder i mit liv.

Hvor ser du dig selv om 10 år?”

Om 10 år ser jeg mig selv som fuldtidsblogger og forhåbentlig med en strålende karriere! Om 10 år vil jeg være på vej mod de 27 år, og er sansynligvis blevet gift og mor til mit første lille barn. Måske bor jeg stadig i kære Danmark og måske udlever jeg The American Dream i skønne USA – men det vil tiden jo vise.

Jeg håber at I kunne lide dette indlæg og selvfølgelig at I fik svar på jeres spørgsmål! <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  14. september 2017 den 9:32

  Virkelig godt indlæg og altid dejligt at lære folk bedre at kende <3
  Er vild med din taske!

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   14. september 2017 den 9:34

   Tusind tak! Jeg elsker også min taske, haha <3

 • Svar
  Frk. Mejer
  14. september 2017 den 17:21

  Ej, hvor er du skøn! Ja, vi minder uhyggeligt meget om hinanden, men hvor er det dejligt at kunne spejle sig og vide, at man ikke er alene ?❤️?

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   14. september 2017 den 17:58

   Hvor er du sød!☺️ Ja, det er rigtigt❤️

  Skriv kommentar