Add Beauty

Australian Bodycare

Dette indlæg er sponsoreret af Australian Bodycare.

Australian Bodycare har været førende inden for problemløsende hudpleje siden 1992, og har holdt fast i samme vision, som de oprindeligt blev grundlagt på: At være førende inden for problemløsende hudpleje og hjælpe danskerne til en bedre livskvalitet.

Hemmeligheden bag problemfri hud findes i Australiens skønne natur og har været kendt af de australske aboriginals igennem generationer, nemlig Tea Tree Oil. Naturens hemmelige våben er også tilgængeligt til din plejerutine hjemme på badeværelset. Australian Bodycare har udviklet en række produkter med Tea Tree Oil, som uden at irritere huden effektivt hjælper og forebygger diverse hudproblemer.

Jeg har været så heldig at kunne vælge en masse skønne produkter fra deres hjemmeside. Her kan I se hvad jeg valgte:

Hårfjerning  – Til barbering af ben – Komplet sæt // 299 DKK

En pakke med tre uundværlige produkter til daglig pleje før og efter barbering af dine ben. Alle indeholder Tea Trea Oil, som er med til at holde huden ren. Dermed undgår du indgroede hår og skade på huden. Huden bliver efterladt blød og lækker uden røde knopper.

Produkterne er effektive mod:

 • Barberknopper
 • Indgroede hår
 • Røde knopper

Sådan bruger du de 3 produkter ved barbering af dine ben:

 1. Vask dine ben med body wash.
 2. Skyl grundigt med lunken vand.
 3. Barbering som vanlig.
 4. Skyl grundigt med lunken vand.
 5. Fordel body balm på området efter barbering.

Læs meget mere om produkterne på deres hjemmeside. 

Hair clean shampoo – mild, effektiv og plejende // 89 DKK

Dette er en shampoo til tør og irriteret hovedbund og som modvirker skæl. En shampoo, der er god til hele familien og alle slags hår. Den er mild men effektiv, og de aktive ingredienser efterlader hår og hovedbund plejede og styrkede. Denne shampoo gør samtidig at håret bliver flot og glansfuldt.

En god Tea Tree Oil shampoo er hård mod snavs og bakterier men blid og mild mod hår og hovedbund. Dette er en blanding af gode, naturlige olier som Tea Tree Oil og vandopløselig kokosolie arbejder sammen om at rense håret for snavs samt plejer og styrker både hår og hovedbund indefra. Dette forebygger problemer med skæl, irriteret og tør hovedbund.

Læs meget mere om produkterne på deres hjemmeside.

Hair care conditioner – beskytter, reparerer og plejer // 89 DKK

Dette er en hårbalsam uden parabener som beskytter, reparerer og plejer. Både hår og hovedbund bliver forkælet med de lækre, naturlige ingredienser, som balsammen er fyldt med; blandt andet Tee Tree Oil og Provitamin B5.

Hair care conditioner er med sine mange aktive og naturlige ingredienser en perfekt balsam til alt slags hår. Den indeholder flere antiseptiske ingredienser som både heler og forebygger skadet hår og problemer med hovedbunden som f.eks. skæl eller tør hud. De fugtgivende ingredienser er både gode til hovedbunden og til håret, der bliver smukt og glansfuldt og nemt at rede ud.

Læs meget mere om produkterne på deres hjemmeside.

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  Frk. Mejer
  23. september 2017 den 11:45

  Det er nogle virkelig gode produkter. Jeg brugte dem selv i en periode – især til ansigtet og min hud blev rigtig fin af det! <3

 • Svar
  Satina Wandel
  23. september 2017 den 12:11

  Jeg har haft forsøgt mig med Tea Tree Oil produkter fra Body Shop, hvilket min hud slet ikke brød sig om – men jeg brugte det dog kun i ansigtet. Måske Australian BodyCare skulle have en chance på benene 😀 <3

  http://nouw.com/satinawandel

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   23. september 2017 den 17:30

   Øv, det var da ikke godt at høre… Måske din hud reagerer anderledes på Australian Bodycare❤️

  Skriv kommentar