Personal

10 ting du kan lave med kæresten

Hey guys <3

Siden Marcus og jeg blev kærester, har vi tilbragt det meste af døgnet i hinandens selvskab! Selv de dage hvor vi skal tidligt op og i skole, efterfulgt af arbejde til om aftenen, cykler vi hjem til hinanden for at kunne tilbringe natten sammen. Det meste af vores tid går altså med at være sammen, og derfor møder jeg  ofte spørgsmålet “Hvad bruger I tiden på, når I er sammen?“, så her får I svaret samt inspiration til hvad I selv kan lave med jeres flirt/kæreste! 😉

Lave jeres egen hjemmebiograf

Der er ikke noget bedre at bruge sin aften på, end at lave hjemmebiograf. Marcus og jeg ser film hver aften inden vi skal sove, og man kan vidst godt sige at det er blevet vores aftenritual, haha! Vi slukker altid lyset og tænder i stedet stearinlys, duftlys og mine elskede fairy lights for at skabe en hyggelig stemning. Skal man gøre lidt ekstra ud af hyggen, kan man tage nogle lækre snacks med ind i sengen!

Lave jeres eget hjemmespa

Som jeg har nævnt i et tidligere indlæg, er hjemmespa bare life! Selvforkælelse er fantastisk godt for kroppen og ikke mindst for sindet. Hjemmespa med kæresten er super hyggeligt, da man får slappet af sammen og da massage kræver at man er mere end én person 😉

Start med et langt varmt bad, sæt noget hyggelig musik på og giv hinanden hovedbundsmassage når I vasker hår. Gør derefter værelset hyggeligt ved at slukke lyset og i stedet tænde stearinlys. Nu kan I bruge en lækker olie til at give hinanden massage. Herefter kan I påføre en ansigstmaske og slappe af i 10-20 minutter med masken på (afhængig af hvad der står på etiketten!).

Lave mad sammen

Jeg har altid hadet at lave mad, da jeg syntes at det var for kedeligt og tidskrævende… men efter jeg kom sammen med Marcus, er jeg begyndt at lave mad med ham ret ofte. Det er super hyggeligt at stå i køkkenet sammen og vi ender ofte med at spise aftensmad omkring kl. 20-21 fordi vi bare står og hygger os med det.

Find nogle gode opskrifter på nettet og begiv jer ud i det!

Tage på cafétur

Når man så trænger til at spise ude i stedet for selv at lave mad, er det skide hyggeligt at tage på café! Det er også hyggeligt at tage på restaurant, men der er bare en helt anden stemning på en café! Marcus og jeg spiser for det meste på Lido Caféen i Vejle, da de laver de bedste cocktails!

Tage på shoppetur i byen

Shopping har altid været min absolut yndlingsaktivitet! Om det så er med mine veninder eller min kæreste – elsker det! Det hyggelige ved at shoppe med sin kæreste er selvfølgelig at man bruger tid sammen, men også at man får besøgt nogle andre butikker – i mit tilfælde, herretøjsbutikker 😉 Der er altså også bare noget over at kunne style og vælge tøj til hinanden <3

Lave roadtrip og besøge nye steder sammen

Hvis en af jer har kørekort, skal I da klart tage på roadtrip og besøge nye steder sammen! Marcus og jeg har ofte snakket om, at så snart han får kørekort (hvilket han fik i sidste uge, wuhuu!), skal vi køre rundt og besøge forskellige byer, besøge nye caféer og shoppe.

Det bedste ved bilture, er at man får en masse tid sammen alene og man får en masse nye oplevelser sammen!

Tage på picnic

Hvis vejret er til det, er det da oplagt at pakke et par tæpper og puder, noget lækker mad, tage hinanden i hånden og tage på picnic. Dette giver mulighed for også at være ude i naturen og nyde det gode vejr.

Hænge ud med vennerne

Selv når man er sammen med sin kæreste, kan man sagtens mødes med sine venner også. På denne måde får man tilbragt tid med både sine venner og kæreste, samt skabt nye relationer! Desuden er der mange aktiviteter som er sjovere når man er flere – eksempelvis bowling, grillhygge eller byen.

Tage ud at sejle

Når vejret er viser sig fra sin bedre side, tager Marcus og jeg gerne ud at sejle. Dette kræver selvfølgelig at man har en båd, kender nogle der ejer en båd eller lejer en båd – men hvis man er så heldig at have en båd, så gør en oplevelse ud af det og ta’ kæresten med!

Gå en tur sammen

Okay, så mange tænker måske at det er vildt nederen at gå en tur, men det kan faktisk være rigtig hyggeligt hvis man er i godt selskab. Jeg foretrækker personligt aftenture, da solenedegange er så smukke og romantiske. Har en af jer en hund er det jo oplagt lige at tage hunden med på tur.

Jeg håber at I vil tage nogle af disse idéer i brug, næste gang I ikke ved hvad I skal lave. Jeg håber samtidig, at I nu har fået et større indblik i hvad Marcus og jeg bruger vores tid på sammen <3

Hvad laver I med jeres kæreste? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

6 Kommentarer

 • Svar
  Michelle Elbæk Jensen
  3. september 2017 den 12:47

  Ej hvor lyder det bare til at i hygger jer sammen! Skønne ideer ? Jeg husker tydeligt den skønne spontanitet, da man var “ung ” og nyforelsket uden børn ❤

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   3. september 2017 den 20:06

   Det gør vi helt bestemt!☺️
   Tak! Hvor dejligt❤️

 • Svar
  Camilla Christine
  3. september 2017 den 18:52

  Sikke et hyggeligt indlæg, ærgerligt at man er forever alone! ha ha ha <3.

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   3. september 2017 den 20:07

   Du skal nok finde the one en skønne dag, haha❤️

 • Svar
  blogbykathrine
  4. september 2017 den 9:33

  Ej hvor er det et hyggeligt indlæg, og så gode ting, det må jeg lave med min kæreste <3

  God mandag!
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk

 • Skriv kommentar