Beauty

URBAN DECAY // NAKED HEAT PALETTE

Hey guys <3

I sidste uge ankom denne smukke NAKED HEAT Palette med posten, som er en gave fra min skønne kæreste!

Denne palette er den fjerde i rækken af Urban Decay’s fantastisk flotte NAKED øjenskyggepaletter. Paletten indeholder 12 helt nye farver i ravtoner, varme brune nuancer, brændt orange og kraftige siena-nuancer. Denne palette har alt hvad du har brug for til at skabe sensuelle looks til dagtimerne og intense, smoky looks til nattens fester og alt der ligger indimellem, lige fra en superglat, rødbrun mat farve og en skinnende kobberfarve til en dyb, changerende bronze. Jeg bruger de orange/røde toner til hverdag, og skruer op for den røde tone og glimmeret for et dramatisk og intenst aften look.

Farverne omfatter: Ounce (elfenbensfarvet glimmer), Chaser (let nude mat), Sauced (blød, mat terracotta), Low Blow (mat brun), Lumbre (kobberfarvet glimmer med gylden perleovergang), He Devil (mat brændt rød), Dirty Talk (metallisk brændt rød), Scorched (metallisk dybrød med gylden mikroglimmer), Cayenne (dyb, mat terracotta), En Fuego (mat vinrød), Ashes (dyb, mat rødbrun) og Ember (dyb, metallisk kobber-vinrød).

Alle nuancer i Naked Heat indeholder Urban Decay’’s Pigment Infusion System™, den patenterede blanding af ingredienser, som giver hver nuance en fløjlsblød tekstur, dyb farve, uovertruffen holdbarhed og evne til at blande sig med andre nuancer.

Til dette øjenmakeup look, har jeg brugt farven En Fuego i globelinjen og Dirty Talk på øjenlåget.

NAKED HEAT Palette kan købes for 395 DKK på Urban Decay’s hjemmeside lige her <3

Billederne fortsætter længere nede i indlægget.

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

6 Kommentarer

 • Svar
  Sabine Henriksen
  25. august 2017 den 13:44

  Sikke nogen lækre “efterårsfarver” ?
  Dejlig weekend til dig ❤️

  / Sabine

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   25. august 2017 den 19:09

   Farverne er såå flotte – perfekte til det kommende efterår!? Dejlig weekend til dig også❤️

 • Svar
  Frk. Mejer
  25. august 2017 den 17:55

  Gud, hvor er du smuk! Og hvor er det bare nogle vidunderlige farver, som komplimenterer dig på fineste manér <3

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   25. august 2017 den 19:10

   Hvor er du bare sød! Det går lige i hjertet❤️

 • Svar
  Camilla
  27. august 2017 den 8:52

  Virkelig flot pallette! Er vild med dit look?

 • Skriv kommentar