Beauty

The Hair Lust // Hair Gummies

Dette indlæg er sponsoreret af The Hair Lust.

Hey guys <3

Har I hørt om The Hair Lyst Hair Gummies?

HairLust Hair Gummies er lækre, smagfulde og sjove vingummi vitaminer til håret. Disse hår vitaminer hjælper dig med at få et længere og tykkere hår uden at gå på kompromis med smag og velbehag. Den primære forskel mellem HairLust Gummies og HairLust Vitamins er, at deres vingummi vitaminer er egnet til allergikere og folk, som ikke kan lide at sluge piller. Der er ikke så stor forskel på de to, udover måden de skal tages på. De fleste af ingredienserne er ens, men der er en lille smule mindre Biotin i deres gummies, som også gør dem bedre egnet til gravide og ammende.Bøtten med HairLust Hair Gummies indeholder 90 vingummier og én bøtte svarer til én måneds forbrug. Ved køb af flere bøtter, sparer du minimum 30%.

Vingummierne smager og dufter som sagt helt vildt godt, og er et langt sjovere alternativ til almindelig vitaminpiller! Køb én bøtte HairLust Hair Gummies til 249 DKK her <3

Lider du af hårtab? The Hair Lust har skrevet en artikel om årsager og behandling af hårtab hos kvinder. Her kan du læse indlægget Hårtab hos kvinder.

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar