Personal

Stemplet som kærestekedelig

Hey guys <3

Siden jeg for præcis tre måneder siden fik en kæreste, har flere af mine venner diskret – andre mindre diskret – antydet at jeg er blevet det man på godt dansk kalder kærestekedelig. Nogle har sat sig ned og fortalt at de savner mig, mens andre bare har talt lidt for højt om det. Jeg har egentlig ikke fået en chance for at komme med en kommentar til dette, så her får I mit ærlige svar – min side af fortællingen.

Det er sandt, at jeg siden maj har “isoleret” mig lidt fra hverdagen og diverse klassearrangementer. Det I andre ikke ved, er at der ligger en masse bag, så lad os bare tage det fra en start…

Når man kommer i et forhold, bliver man introduceret for en helt masse nye mennesker og der er rigtig mange indtryk. Jeg har allerede mødt mange af Marcus’ venner, og har selv knyttet et rigtig godt bånd til hans bedste ven. Siden jeg mødte Marcus, har jeg altså fået en masse nye venner, som jeg nu også bruger meget af min tid med. Ligeså vel som at jeg skal introduceres til alle hans venner, familie og bekendte, skal han også introduceres til mine og dette er altså et langvarigt projekt.

Jeg er stadig den samme Emilie, som jeg var for tre måneder siden. Jeg har til gengæld fundet ham jeg vil dele mit liv med. Som i alle andre nye forhold, vil jeg derfor gerne være sammen med ham så ofte som muligt. Det gør mig ked af det, når andre siger at jeg har ændret mig, for i virkeligheden har jeg bare fundet andre interesser. Jeg vil ikke sidde og undskylde at “Skal vi ikke tage i byen på fredag og score?” ikke længere er noget for mig. Druk hver weekend er generelt ikke noget for mig længere, men sådan ændrer man jo holdning.

Jeg vil gerne være ærlig og fortælle, at jeg langt fra har fået brugt min sommerferie på at besøge alle de veninder, som jeg i virkeligheden savner rigtig meget. Dette skyldes IKKE at jeg prioriterer min kæreste frem for dem, men at jeg faktisk ikke kan overskue lange besøg eller det at være i selskab 24/7… Jeg lider fortsat af rigtig slem hovedpine og derfor har jeg brug for at isolere mig i ny og næ. Jeg kan have haft den hyggeligste dag med en af mine skønne veninder, og alligevel vågner jeg op med den ondeste hovepine og er helt smadret. Dette gælder især når jeg har været i selskab med en større gruppe mennesker, og det er klart det der hæmmer mig allermest i min hverdag. Jeg har altid haft det svært ved at dele rum med mange mennesker, høje lyde og støj. Derfor var jeg også skide bange for, at jeg ikke ville klare mig igennem Marcus’ fødselsdag med 100 mennesker, som jeg ikke kendte og vildt mange nye indtryk! But I made it! Så hvis I skulle undre jeg over, hvorfor jeg næsten aldrig har aftaler efter skole eller hvorfor kantinen og andre store steder med mange mennesker kan stresse mig, har I svaret her.

Men hvis vi nu skal holde os til, hvad jeg ren faktisk har brugt min ferie på… Jeg har brugt to uger af min ferie på at holde ferie hos Marcus (med besøg af dejlige Mads), to uger på Mallorca med min familie, arbejdet i Lagkagehuset og en hel del på bloggen! Ud over dette har jeg tilbragte dage og nætter med venner og veninder, men ikke mindst alenetid med mig selv. Jeg ved ikke med jer, men jeg vil tillade mig ikke at kalde ovenstående “kærestekedelig“. Jeg har pt the time of my life og jeg glæder mig til at komme tilbage til gymnasiet og min skønne klasse, så I kan høre alt om det! <3

I love you guys! I har mig stadig gennem alt <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

8 Kommentarer

 • Svar
  Sabine henriksen
  10. august 2017 den 20:26

  Du skal bare glæde dig over dit liv, din kæreste og selvfølgelig huske at nyde det hele. Dine veninder bliver lige sådan når de engang er så heldige at finde kærligheden ❤️

  / Sabine (rundtommalthe)

 • Svar
  Camilla Sofie
  11. august 2017 den 10:02

  Det er bare så dejligt du har fundet kærligheden! Jeg er enig med Sabine – når dine veninder selv finder den store kærlighed, forstår de det nok bedre en dag 😉

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   11. august 2017 den 10:25

   Jeg tænkte præcis det samme! Dejligt at I er enige <3

 • Svar
  Chanette
  11. august 2017 den 10:36

  Jo længere man kommer i livet, jo mere begynder man at prioritere det, som er vigtigt for en. Det er virkelig godt, at du lytter så meget til, hvordan du har det, hvad du har lyst til og hvad du kan overskue. Veninderne skal nok forstå din situation på et tidspunkt <3

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   11. august 2017 den 10:46

   Tusind tak for støtten! Det er rart at andre kan sætte sig ind i min situation <3

 • Svar
  Amanda
  11. august 2017 den 14:30

  Jeg oplevede det samme dengang mig og min kæreste lige havde fundet sammen. Vi fik begge kommentarer på om vi ikke var for “kæreste-kedelige”… Man er altså ikke kedelig, bare fordi man også begynder at prioritere en kæreste. Synes heldigvis at venner og veninder begyndte at forstå, hvis de selv fik en kæreste.
  Så jeg kender godt til din situation!

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   11. august 2017 den 16:15

   Helt enig! Forhåbentlig vil flere snart begynde at kunne sætte sig ind i min situation❤️

  Skriv kommentar