Fashion

Outfit // Black’n’white

Hey guys <3

Dette outfit er et af mine yndlings for tiden! Jeg er helt vild med det stilrene, feminine og samtidigt vovede look.

Jeg fandt denne søde bluse rigtig billigt i H&M, og jeg kunne med det samme se dette look for mig. Som I kan se viser blusen meget hud; dette synes jeg personligt ikke gør looket slutty på nogen måde – helt modsat, synes jeg at blonderne giver et vildt elegant og feminit look. Blusen var en af de sidste af sin slags fra sidste års Coachella kollektion, og jeg har derfor ikke kunne linke til den.

Under blusen, har jeg den sødeste blonde-bh på fra Samsøe Samsøe. Normalt går jeg ikke med bh, men jeg synes alligevel at denne bluse kræver en form for undertøj eller lignende, haha! Dette er den eneste bh, jeg kan lide at have på, da den er så let og tynd i stoffet  at man skulle tro man ikke havde bh på. Bh’en kan købes for 250 DKK lige her.

Mit smukke ur er fra Olivia Burton, og jeg har netop skrevet et helt indlæg om uret, samt hvor det kan købes. Læs indlægget her! <3

Højtaljede skinny jeans er et must, og disse hvide jeans er så fine her til sommer! Jeg køber mine jeans fra Topshop, da de laver vildt behagelige og ikke mindst flotte petite jeans til kvinder med min højde. Bukserne kan købes her – være dog opmærksom på at de er lavet til kvinder der er omkring 160 cm høje! <3

Mine efterhånden ret slidte støvler er fra Vagabond og kan købes her. Jeg elsker mine støvler og de bliver brugt i ALT slags vejr – hvilket forklarer slitagen!

Hvad synes I om dette look? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

12 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  21. august 2017 den 9:01

  Er vild med din trøje og dine sko!?

 • Svar
  Mia // www.blogaboutmia.dk
  21. august 2017 den 10:50

  Super smukt og feminint look. Er vild med den top der lige giver dét ekstra <3

 • Svar
  Meme dealer
  21. august 2017 den 14:09

  Dejlig røv

 • Svar
  frkmejer
  21. august 2017 den 16:11

  Jeg elsker toppen! Og hvor ser du smækkerlækker ud :* <3

 • Svar
  Camilla Sofie
  21. august 2017 den 17:40

  Jeg kan rigtig godt lide toppen! 😀 Jeg er misundelig på du tør vove dig ud i den slags <3

 • Svar
  Ane
  1. september 2017 den 17:14

  Hvor ser toppen fin ud til dig, med dit lange mørke hår 🙂

 • Skriv kommentar