Personal

Nyt skoleår – Ny mig

Hey guys <3

Min sommerferie er ved at nå sin ende og på mandag starter jeg igen i skole. Jeg har altid tænkt at første skoledag er som nytår, da man starter et helt nyt skoleår. Et nyt skoleår er en ny start og en oplagt mulighed for at forbedre sig. Ved hver skolestart fortæller I måske også jer selv, at dette skoleår vil I forbedre jeres karakterer? Det gør jeg i hvert fald altid, hahah.

Hvis jeg ser tilbage på 1.G, var det hele bare så nyt og det første halve år fløj bare afsted. Hvis vi lige skal remse de historiske øjeblikke op fra det første halve år, så det cirka sådan her ud: Kyssesyge allerde to uger inde i skoleåret, lidt for meget alkohol og drama med dramalinjen – da skolen pludselig besluttede sig for at fjerne linjen, like WTF! Det hele endte lykkeligt – hvis man altså kan lide matematik, haha (R.I.P mit karakterblad).

Ser vi så tilbage på det sidste halve år, forlod jeg 1.G i mine elskede træningstights, en cosy sweater (jeg håber at de penge skolen sparede på ikke at tænde for varmen, bliver brugt på noget vildt nice i år!), mit unødvendigt lange, messy hair, ingen makeup og med hvad jeg vil tillade mig at kalde en ret så skoletræt attitude!

Siden da, har jeg haft god tid til at finde mig selv, samle energi og friske mig selv lidt op – hvis man kan sige det sådan. I år vil jeg indvie 2.G i mine nyeste outfits, flashe min nye frisure, vise mine nye negle frem på pigetoilettet, genoplive mine vilde makeup skills og have en helt ny energi og attitude. Så må vi så lige se hvor længe dette holder, men som jeg plejer at sige – vi tager en dag ad gangen! 😉

Hvilket skoleår skal I til at starte på, og hvad er jeres “nyt skoleårsfortsæt”? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

1 Kommentar

 • Svar
  Kirsten Thulesen
  14. august 2017 den 18:43

  Jeg skal tilbage på min hf, som jeg er igang med og jeg vil gerne lige give den en ekstra skalle i forhold til at få lavet lektierne. 😉
  Men jeg kender det alt for godt, det du skriver og har det også som om en ny start hver skolestart.
  http://kirstenthulesen.dk/

 • Skriv kommentar