Personal

Kærestens 18-års

Hey guys <3

I lørdags fyldte min dejlige kæreste 18 år, og dette skulle selvfølgelig fejres med en stor fest! Nogle af jer fulgte måske med på min Instagram @emilieildstein, hvor jeg fik ordnet mit hår hos by Navntoft  inden festen (læs indlægget her), og postede et par billeder fra festen.

Til jer der måske først lige er begyndt at læse med eller bare ikke var klar over det, er jeg altså ikke single, men har Jordens sødeste kæreste! I dag er det præcis 4 måneder siden at vi for første gang mødte hinanden, og på torsdag har vi været sammen i 3 måneder – som tiden dog flyver! Som I kan se, kendte vi altså ikke hinanden særlig længe før vi kom sammen, og dette skyldes noget så fantastisk som love at first sight <3

Jeg føler endnu ikke, at jeg har fået præsenteret ham ordenligt for mine dejlige læsere, så med dette indlæg kan I få et lille indblik i vores forhold og “møde” ham jeg deler mit liv med <3

Fødselsdagsfesten var opdelt i to hold – to forskellige fester!

Hold 1 // Første fest 17:00-21:45

Den første fest var for de omkring 100 venner og naboer. Festen startede med velkomstdrinks og en velkomsttale af Marcus, samt en video med billeder og små klip fra hans barndom. Gennem hele den første fest var der forskellige indslag og en lille far-mod-søn “lægge arm” konkurrence. Det første indslag var faderens tale til sønnen, efterfulgt af en video fra hans opvækst.

Efter dette indslag var der mad, som bestod af hundredevis af spyd som skulle på grillen. Efter maden, var der dessert som bestod af grillede XXL skumfiduser. Det næste indslag var fra brødrene. Indslaget startede med en lille “roasting“, der fik alle gæsterne til at grine! Derefter optrådte de med en ret anderledes version af “Køb bananer“, med “bananer” erstattet med “en pølse” – en virkelig sjov optræden og klart en “man skulle have været der” oplevelse!

De næste optrædener var fra venner og familie. Champagnen blev poppet og der blev sunget. Festen sluttede med høj musik og dans, hvorefter de unge begyndte at ankomme.

Hold 2 // Anden fest 21:45-17:00

Det næste hold var som sagt de unge, og så skulle der festes uden voksne! Festen forløb som de fleste fester med alkohol, høj musik, drukspil, dansegulv, grill og skumfiduser. Festen sluttede officielt 05:00, og vi der overnattede sov omkring kl. 07:00. Kl. 10:00 var der kæmpe morgenmad lavet af hans mor.

Mellem 12:00 og 14:00 (man husker ikke meget efter en vild fest med kun 3 timers søvn, haha) pakkede vi bilen med vandski, badering og masser af snacks. Turen gik først til Bryggen, hvor vi tog på Joe & the Juice og fik lidt lækkert at drikke inden vi kørte videre hen til båden. Vi var ude at sejle fra omkring 15:30-17:00, hvor Marcus stod på vandski. Efter sejlturen tog vi hjem og dette var enden på en lang og god fødselsdagsfest.

​-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

8 Kommentarer

 • Svar
  chanettebing
  7. august 2017 den 18:46

  Sikke en perfekt måde at fejre hans 18 år på! Det er jo noget stort at fylde 18. Tillykke med ham! <3

 • Svar
  Simone
  8. august 2017 den 10:19

  Det lyder som en dejlig 18-års! Tillykke til ham <3

 • Svar
  Sabine Henriksen
  8. august 2017 den 10:31

  Stort tillykke med ham ???
  Det lyder som om han har haft en fantastisk dag ?

 • Svar
  Satina Wandel
  8. august 2017 den 14:24

  Tillykke med ham 😀 <3

  http://nouw.com/satinawandel

 • Skriv kommentar