Personal

Jeg har sagt mit job op

Hey guys <3

Sidste uge og den uge der netop er startet, har været en kæmpe omvæltning! I fredags sagde jeg mit job op i Lagkagehuset efter snart 1,5 år omgivet af brød, kaffe og kage samt de dejligeste medarbejdere! Jeg har været så glad for at arbejde i Lagkagehuset, men i sommerferien begyndte jeg lige så stille at kunne mærke, at jeg er klar til at prøve noget nyt. I lørdags havde jeg sidste arbejdsdag og det var virkelig en underlig fornemmelse, at skulle tjekke ud for sidste gang og sige farvel til de skønne mennesker, jeg har tilbragt så meget tid med på arbejdet!

Nu er jeg altså arbejdsløs til jeg engang i denne uge får underskrevet min ansættelseskontrakt hos Vero Moda i Bryggen! Jeg er så excited over at skulle arbejde i en tøjbutik frem for en fødevarebutik som Lagkagehuset. En tøjbutik er jo noget helt andet, og jeg kan langt bedre se mig selv arbejde i en tøjbutik, hvor jeg kan være omgivet af lækkert tøj og få lov til at rådgive andre om fashion. Dette giver mig også muligheden for altid at være opdateret på de nyeste trends! <3

Jeg er som sagt ikke startet endnu, men jeg glæder mig helt vild meget til at starte! Noget jeg helt specielt glæder mig til er at kunne klædt i mit eget tøj, have løstsiddende hår og ikke mindst flotte, lange, lakerede negle – som jeg i går fik ordnet for at fejre mit nye job!

Har I også et deltidsjob? <3

Photo credit til min søde kæreste <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

15 Kommentarer

 • Svar
  Simone
  29. august 2017 den 7:46

  Så dejligt at du er glad for at starte i Vero Moda! Det er også bare en lækker butik <3

 • Svar
  Camilla Sofie
  29. august 2017 den 7:50

  Stort tillykke! Lidt misundelig her 😛

 • Svar
  Lena | lelife.dk
  29. august 2017 den 8:12

  Stort tillykke med det nye job? Hvor lyder det spændende ?

 • Svar
  Emma
  29. august 2017 den 9:02

  Tillykke med det nye job! Det bliver da vildt spændende for dig 🙂

 • Svar
  Sabine henriksen
  29. august 2017 den 10:32

  Stort tillykke med dit nye job ???
  Er helt sikker på du nok skal finde dig godt tilrette i en tøjbutik ❤️

  / Sabine (rundtommalthe)

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   29. august 2017 den 10:50

   Mange tak Sabine! Det gør jeg helt sikkert❤️

 • Svar
  Mia // www.sortpastel.dk
  29. august 2017 den 17:51

  Det lyder som en spændende omvæltning 😀 held og lykke.. 🙂

 • Svar
  Chanette
  29. august 2017 den 21:38

  Tillykke med dit nye job! Jeg håber, du bliver glad for det 🙂

 • Svar
  kathrine johansen
  30. august 2017 den 12:06

  Stort tillykke med dit nye job søde! Jeg håber virkelig du bliver super glad for det! :).

  Go onsdag <3
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

 • Skriv kommentar