Fashion Personal

I Copied Kylie Jenner’s Instagram

Hey guys <3

Denne challenge er først og fremmest en jeg har set på Youtube – så credit til den der først fandt på konceptet! Da jeg så videoerne, syntes jeg at det så rigtig sjovt ud, så jeg besluttede mig selvfølgelig for selv at springe ud i projektet! I den oprindelige challenge kopierer man Kylie’s Instagram i en uge (i kronoligisk rækkefølge), men jeg har i stedet udvalgt både nye og gamle billeder. Jeg havde egentlig regnet med at det ville være meget ligetil, men det viste sig at være en langt større udfordring!

Gennem denne journey, har jeg lært en masse om Kylie Jenner, men ikke mindst om mig selv! Jeg har blandt andet lært hvor opstillede hendes billeder er, når det kommer til stykket, og hvor svært det er at efterligne en andens billeder og ikke mindst vinkler. Kylie viser altid sig selv fra sin bedste vinkel, og det er super svært at efterligne, hvis man ikke selv mestrer samme vinkler! Jeg er eksempelvis rigtig dårlig fra siden og tager derfor ALDRIG billeder fra den vinkel. Men lad os komme videre til det hele dette indlæg handler om – nemlig billederne!

Det første billede var et af de billeder jeg først havde tænkt ville være let at efterligne, men som viste sig at være det helt modsatte! For det første var placeringen rigtig svær at efterligne, da min egen seng var for høj til at jeg kunne nå gulvet med fødderne. Jeg måtte derfor låne min søsters seng, som uheldigvis står rigtig tæt på hendes skrivebord. Marcus måtte altså prøve sig frem for at finde den rigtige vinkel, og han endte med at sidde halvt under skrivebordet for at fotografere en useriøs model der fik ondt i både ryg og nakke af at sidde i denne yderst unaturlige stilling!

Det næste billede som I ser her, var næsten endnu sværere at efterligne. I dette foto er viklen nærmest altafgørende og den var super svær at finde – desuden var der 25 grader og jeg havde en sweatshirt på! På billedet spiller Kylie’s islatte en kæmpe rolle og her vil jeg gerne give en ekstra tak til Marcus for at løbe flere kilometer efter en islatte til mig <3Dette billede var faktisk det letteste billede at efterligne. Jeg havde bestilt noget tøj på boohoo.com som minder om hendes – dog i en anden farve – mens støvlerne var nogle jeg allerede havde stående i skabet. Min største udfordring ved dette shoot, var at min numse stak ud under blusen, meen vi fik heldigvis taget et godt billede inden der kom forbipasserende! Dette billede er nok min favorit <3 

Dette billede skabte virkelig en forvirring hos Julie og mig – for hvordan har man lige taget billedet med blitz uden at oplyse baggrunden?? Det lykkedes i hvert fald ikke helt for os, at skabe samme effekt, men jeg vil da sige at vi kom ret tæt på!

Dette projekt har virkelig lært mig, hvor opstillede disse billeder er og ikke mindst hvor tidskrævende det er at skyde det helt perfekte billede! Jeg har samtidig lært hvor hårdt det kan skade selvværdet, at sammenligne sin krop og sit udseende med andre – især de der har brugt flere tusinde kroner på skønhedsoperationer! Mit budskab er hermed, at I ikke skal lade jer narre og ikke mindst sammenligne jer med de perfekte billeder I ser overalt på de sociale medier; der ligger så mange timer og ikke mindst photoshop ind over!

Til slut vil jeg gerne takke min bedste veninde og kæreste for at hjælpe mig med dette projekt. Det har været en kæmpe udfordring, som jeg ikke ville have klaret uden jeres hjælp!<3

Jeg håber virkelig at I nød dette indlæg, for det har været noget af en udfordring!

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

14 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  31. august 2017 den 8:42

  Har set en del af disse videoer på Youtube og elsker dem! <3

  Er vild med dine efterligninger 3

 • Svar
  Simone
  31. august 2017 den 9:53

  Det ser sjovt ud og gode billeder! <3

 • Svar
  Mia // www.blogaboutmia.dk
  31. august 2017 den 11:02

  Super fed og ikke mindst sjov idé 😀 <3

 • Svar
  Malue Jasmine
  31. august 2017 den 12:30

  Sikke en god idé 😀
  Lyder også som en sjov udfordring 😀

  Kh Malue
  http://maluejasmine.dk

 • Svar
  Thea Clemmesen
  31. august 2017 den 12:33

  Det er meget sjovt at se og syne dine billeder er rigtig fine 😀 Og nej man skal ikke sammenligne sig med den familie. De har fået diverse skønhedsoperationer og har professionelle til at ligge deres makeup :p

 • Svar
  Lena | lelife.dk
  31. august 2017 den 13:55

  Virkelig nogle gode billeder du har fået taget og sikke en sjov udfordring 🙂

 • Svar
  kathrine johansen
  31. august 2017 den 16:21

  Det er virkelig nogle smukke billeder, og du ser super godt ud på dem! Fed udfordring <3

  God torsdag <3
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

 • Skriv kommentar