Beauty

Hair by Navntoft

Dette indlæg er sponsoreret af by Navntoft , Windfeld-Hansens Gade 1, 7100 Vejle.

Hey guys <3

I anledning af min dejlige kærestes 18-års fødselsdag, har jeg været nede hos by Navntoft og få en rigtig fin klipning, hårkur samt opsætning af mit hår. Jeg fik ordnet mit hår af søde Karina, som tog rigtig godt i mod mig lige fra da jeg trådte ind ad døren! Hun er super sød og har virkelig fået liv i mit hår igen – tusind tak for det! <3

Som I kan se på billederne, var mit hår blevet rigtig langt og kedeligt… Derfor fik jeg klippet godt og vel 16 cm af mit hår! Det kunne godt se ud som om, at jeg også har fået farve i mit hår, men det er blot belysningen. Dog har jeg faktisk altid haft mange naturlige nuancer i mit hår!

Der er en rigtig god stemning hos by Navntoftog salonen er simpelthen så fint indrettet! Salonen ligger let tilgængeligt i Windfeld-Hansens Gade 1, 7100 Vejle (hos Føtex) med nem og gratis parkering lige ude foran døren. by Navntoft er langt mere end blot en frisør! De tilbyder klip til hele familien, farvning, bryn/vipper, permanent, produktvejledning, “gør det selv” aftener til de kvinder der mangler idéer til opsætning, fest-/brudeopsætning og makeup.

Hos by Navntoft  kan du få -10% studierabat ved forevisning af studiekort – hvilket man ikke kan få mange andre steder!Bestil en tid hos by Navntoft online lige her og smid et like på deres Facebookside lige her <3

Husk at følge med på min Instagramprofil @emilieildstein, hvor jeg vil poste billeder og videoer i løbet af aftenen!

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  Simone
  5. august 2017 den 14:13

  Hvor er det blevet flot! <3

 • Svar
  Sabine Henriksen
  5. august 2017 den 14:37

  Sikke flot dit hår er blevet ??

  / Sabine (rundtommalthe)

 • Skriv kommentar