Beauty

Få din makeup til at holde hele dagen!

Dette indlæg indeholder sponsorerede produkter fra AMAZE PRESS.

Hey guys <3

Så er skolen startet igen, hvilket betyder dette lange skoledage… Og vi ved vidst alle hvad lange skoledage gør ved vores ansigt og ikke mindst vores makeup! Fedtet hud, “kaget” foundation, mascara under øjnene og kedelige læber. Derfor deler jeg nu ud af mine bedste tips til, hvordan du får din makeup til at holde hele dagen!

Først og fremmest er det vigtig at have et godt “underlag” til din makeup. Start derfor altid med at bruge en god primer under din foundation eller pudder for et mere mat look. Har du tildens til at få fedtet hud i løbet af dagen, er det en godt idé at købe en foundation specielt egnet til fedtet hud (altså en matterende foundation). Igen for at mattere din hud og gøre så makeuppen holder længere, kan du bruge en god pudder oven på din foundation. Jeg foretrækker at påføre en løs pudder med en beautyblender – på den måde får man presset pudderen godt ind på huden, og den bliver siddende længere. Man kan vel sammenligne dette “pudder-foundation-pudder”-trick med neglelak; basecoat, farve, topcoat 😉

Hvis du vil undgå sorte rander under øjnene, som er forsaget af en dryssende mascara, er løs pudder altså igen et must! Dette påfører jeg altid under øjnene med en beautyblender, på samme måde som ovenstående.

Dette kan du gøre i løbet af skoledagen

Hvis din hud i løbet af et par timer begynder at blive fedtet, kan du duppe dit ansigt med en tør serviet eller et stykke toiletpapir (hvis du ikke har andet). Papiret suger olien af huden uden at ødelægge din makeup, men HUSK – du skal duppe, ikke gnide! Er dette stadig ikke nok, kan du altid have en pudder med i tasken.

Hvis du er blevet sort under øjnene, kan du nemt (hvis du benytter dig af pudder tricket) køre det af med bagsiden af din pegefinger – easy!

Er dine læber blevet kedelige i løbet af dagen? Så ha’ også en lip gloss eller læbestift med i tasken. Husk at vælge én der fugter læberne, så de ikke tørrer ud <3

– Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

10 Kommentarer

 • Svar
  Simone
  16. august 2017 den 11:21

  Gode tips! <3 Hader når min makeup ikke holder

 • Svar
  Katja
  16. august 2017 den 11:28

  Rigtig gode tips. 🙂

 • Svar
  Corporate Mor
  16. august 2017 den 11:52

  Tak for tips 🙂

 • Svar
  Camilla
  16. august 2017 den 12:46

  Virkelig gode råd til at få makeuppen til at holde hele dagen! <3

 • Svar
  Frk. Mejer
  16. august 2017 den 22:07

  Rigtig gode tips, jeg har tendens til at se så shiny ud i løbet af dagen, men at duppe og altid have en pudder hjælper på det! ?

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   19. august 2017 den 9:48

   Tak Louise! Det er så træls med shiny hud… så ja, disse tips er virkelig nyttige! <3

  Skriv kommentar