Beauty

DNC Scandic // Langt hår, fyldige bryn og smukke vipper

Dette indlæg er sponsoreret af  DNC Scandic

Hey guys <3

De fleste af os drømmer helt sikker om langt hår, fyldige brun og smukke vipper! Nogle er så heldige at være velsignet med dette fra naturens side, mens resten af os må ty til andre metoder. DNC Scandics laver produkter til naturlig hårvækst af 100% naturlige ingredienser som olier, voksarter, urter, salte ekstrakter og lerarter. Udviklingen af DNC produkterne foregik sammen med franske og engelske forskere. Ingredienssammensætningen blev testet mange gange og man kom frem til et færdigt produtk, som løser et problem, også kaldet problemløser. Produkterne bliver i dag skabt og udviklet i laboratoriet KreaKos Leare i Frankrig.

HAIR GROWTH ACTIVATOR // NORMAL TO DRY HAIR

Dette er en hårvækst olie, som hjælper med at stimulere hårsækkene til hurtigere vækst. Burdock olie hjælper med hårvæksten, mens ricinusolie blødgøre hovedbunden og styrker hårrødderne. Vitamin A hjælper med at få glat hår og gør det mere fleksibelt, hvilket minimerer risikoen for tørt og skørt hår. Oliens enestående kombination af vitaminer og værdifulde næringsstoffer hjælper med at forbedre blodcirkulationen i hovedbunden. Sammensætningen hjælper med at beskytte håret mod skadelige påvirkninger og giver håret de nødvendige vitaminer til at genskabe sin naturlige struktur.

Denne olie fås i tre varianter: Normalt til tørt hårTyndt & farvet hårAntiskæl.

Særlige fordele:

 • Stimulerer vækst
 • Giver nødvendige næringsstoffer
 • Beskytter mod skadelige påvirkninger
 • Styrker hårrødderne
 • Genskaber den naturlige struktur

Anvendelse:
Placer posen under varmt vand i 2-3 minutter. Ryst derefter posen. Påfør olien i hår og hovedbund. Lad virke i 40-45 minutter. Skyl derefter håret med shampoo. Behandlingen kan gentages dagligt.

Køb hårvækstolie – normalt til tørt hår – for 45 DKK lige her.

HAIR STIMULATOR // STRONGER HAIR ROOTS & HAIR LOSS PREVENTION

Denne olie er særlig udviklet til at forhindre overdreven hårtab. Olien består af naturlige olier og ekstrakter, som danner en barriere for at beskytte håret mod skadelige virkninger. De naturlige olier og ekstrakter sikrer næring af rødderne og stimulerer hårsækkene. Olien gør også huden i hovedbunden glattere og øger dens elasticitet.

Særlige fordele:

 • Reducerer hårtab
 • Stimulerer hårsækkene
 • Styrker og beskytter håret
 • Fjerner skæl

Anvendelse:
Påfør olien i hår og hovedbund. Lad det sidde i 15 til 20 minutter. Skyl olien af med shampoo. Olien skal bruges 2 til 4 gange om ugen.

Køb den genopbyggende hårolie for 75 DKK lige her.

EYELASH OLI // GROWTH STIMULATOR

Denne olie er sammensat til at øge længden på øjenvipperne. Ofte brug vil hjælpe med at få glatte, skinnende og velplejede øjenvipper. sammensætningen hjælper med at forstærke, fugte og nære øjenvipperne og bidrager til at opnå sundere, længere og mere velplejede øjenvipper.

Særlige fordele:

 • Fremmer vækst
 • Glatte, skinnende & velplejede
 • Styrker & fugter

Anvendelse:
Påfør olien, børst børsten i én retning – fra midten af håret til spidserne, undgå kontakt med øjnene. Check for allergi ved at lade olien i kort tid under den første anvendelse. Hvis du intet ubehag føler, kan du anvende olien før sengetid og fjerne det om morgenen. Gentag proceduren 2-4 gange om ugen.

Øjenvippe olien kan købes for 69 DKK lige her.

EYELASHES & EYEBROWS // NOURISHING OIL

Denne olie er udviklet til at være en 2-i-1 løsning, som bruges på både øjenvipper og øjenbryn. Ricinus olien hjælper med at styrke og fugte vipper og bryn, så de kan holde deres form og længde. Sammensætningen hjælper med at fremme deres vækst og lader dem holde deres form og længde.

Særlige fordele:

 • Nærer & styrker hårene
 • Fremmer væksten
 • Opretholder formen længere
 • Forbedre strukturen
 • Giver glattere hår

Anvendelse:
Påfør en lille mængde af olien på rene øjenvipper eller øjenbryn. Det anbefales at gennemføre proceduren før sengetid. Husk at afskylle olien ud om morgenen. Kontroller, om du er allergisk over for nogen af indholdsstofferne før den første anvendelse. Produktet bruges 2-4 gange om ugen.

Den nærende øjenbryn og øjenvippe olie kan købes for 55 DKK lige her.

EYELASHES & EYEBROWS // TONING OIL

Denne olie er udviklet til at være en 2-i-1 løsning. Olien bruges både på øjenvipperne og øjenbrynene. Sammensætningen af denne olie består af Ricinus Olie, Vitamin A og B5 som hjælper med at styrke, fugte og give nødvendige næringsstoffer. Formålet med denne olie er at give øjenbrynene og øjenvipperne de nødvendige næringsstoffer, til at give volume og øge produktionen af den naturlig hårpigment. Efter brug af denne olie vil du få volume og en mere markant farve.

Særlige fordele:

 • Stimulerer produktionen af den naturlig hårpigment
 • Giver en mættet farve
 • Genopretter den naturlig farve

Anvendelse:
Påfør en lille mængde af olien på rene øjenvipper eller øjenbryn. Det anbefales at gennemføre proceduren før sengetid. Husk at afskylle olien ud om morgenen. Kontroller, om du er allergisk over for nogen af indholdsstofferne før den første anvendelse. Produktet bruges 2-4 gange om ugen.

Den tonende øjenbryn og øjenvippe olie kan købes for 55 DKK lige her.

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

6 Kommentarer

 • Svar
  Michelle Elbæk Jensen
  13. august 2017 den 13:24

  Jeg har faktisk prøvet nogle lignende produkter til øjenvipper og bryn med stor succes – måske man skal prøve disse også! ?

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   13. august 2017 den 13:56

   Hvor dejligt! Disse produkter er bare MEGET billigere end så mange andre + de er helt naturlige?

 • Svar
  Frk. Mejer
  13. august 2017 den 17:49

  Jeg er vild med måden du har sat indlægget op på, så man ved, hvad efter og hvordan det virker! Lyder spændende! ?

 • Svar
  Satina Wandel
  13. august 2017 den 19:21

  Jeg er udstyret med (meget!) fyldige bryn fra naturens side, hvilket jeg længe var ked af, indtil det begyndte at blive mere accepteret. Men mit hår vokser til gengæld uendelig langsomt og siden jeg var omkring 14, har det bare ikke kunnet blive længere end lige akkurat at nå skuldrene, selvom jeg har prøvet flere ting. Så måske skulle DNC have en chance 😀

  http://nouw.com/satinawandel

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   13. august 2017 den 20:33

   Du skal da helt klart give deres produkter en chance! 😀

  Skriv kommentar