Beauty

XELLENCE // Face & Eye Cream + Body Oil

Dette indlæg er sponsoreret af  Mildh Press //  Xellence Skincare

Hydro Balance Face & Eye Cream // Rejuvenating & Retexturizing

Denne fugtgivende, nærende og plejende ansigts- og øjencreme, hjælper med at genoprette hudens balance, stimulerer hudens egene genopbygningsmekanismer og beskytter mod påvirkninger udefra. Produktet består af rene planteolier af høj kvalitet; disse oliers antioxidanter og E-vitamin hjælper med at bevare hudens naturlige glød og klarhed samt mindsker tegn på aldring. Olierne indeholder også cellereparerende A-vitamin, som normaliserer og fornyer hudcellerne. Alle ingredienser er 100% veganske.

Cremen er velegnet til alle hudtyper i alle aldre og anvendes som dag- og natcreme.

Huden skal være ren, når cremen påføres; hertil anbefales deres Organic Apricot Kernel Oil til rensning af ansigtet. Produktet masseres ind med små cirkulerende bevægelser lidt efter lidt – morgen og aften. Cremen er også velegnet som underlag til makeup.

Læs mere om Hydro Balance Face & Eye Cream lige her. Nutri Balance Body Oil // Resilience & Moisture

Dette er en vidunderlig tørolie, som trænger dybt ind i huden og virker intenst plejende, fugtende og nærende. Olien er lavet på udvalgte vegetabilske olier og er rig på vitaminer, essentielle fedtsyrer, antioxidanter og mineraler, som bevarer hudens sunde balance. Med denne lækre olie, bliver huden mere ensartet, glat, fast og silkeblød, samtidig med at olien forebygger og reducerer synligheden af strækmærker ved vægtændringer eller graviditet.

Alle ingredienser i olien er 100% veganske!

Olien påføres på hele kroppen, og da det er en tørolie, betyder dette at den trænger hurtigt ind i huden og du kan klæde dig på med det samme.

Læs mere om olien lige her.

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Frk. Mejer
  18. juli 2017 den 17:13

  Det lyder som nogle lækre cremer!

 • Svar
  Satina Wandel
  18. juli 2017 den 17:57

  Jeg har hørt så meget godt om Xellence, men aldrig selv prøvet det. Kunne dog godt overveje tørolien 😀

  http://nouw.com/satinawandel

 • Skriv kommentar