Beauty

ST. TROPEZ TAN // Naturlig glød

Dette indlæg er sponsoreret af AMAZE PRESS // ST. TROPEZ TAN.

Hey guys <3

De fleste har nok prøvet at skulle gøre sig klar til en speciel begivenhed eller blot en helt almindelig hverdag; iført sig et cute sæt tøj, hvorefter man er stoppet pludseligt op og tænkt: “Jeg er ALT for bleg til dette outfit!”…

Med GRADUAL TAN CLASSIC BODY LOTION fra ST. TROPEZ TAN, slipper du netop for ovenstående og kan med stolthed iføre dig dit yndlings sommeroutfit og vise din flotte brune ben og arme frem!

Om produktet
GRADUAL TAN CLASSIC BODY LOTION
 giver en naturlig solkysset glød uden den klassiske lugt af selvbruner! Formularen er ultra-fugtgivende og opbygger for hver påføring en smuk brun glød der passer til enhver hudtone. Cremen er let at påføre og tørrer hurtigt ind i huden.

Anvendelse af produktet

Cremen påføres med den medfølgende handske på ren og tør hud; GRADUAL TAN CLASSIC BODY LOTION masseres ind i huden med cirkulære bevægelser for det bedste resultat. Cremen bruges hver dag, til det ønskede resultat er opnået. Produktet vedligeholdes og påføres derefter efter behov.

SELF TAN EXPRESS FACE SHEET MASK

Udover GRADUAL TAN CLASSIC BODY LOTION har jeg testet SELF TAN EXPRESS FACE SHEET MASK af samme mærke.

SELF TAN EXPRESS FACE SHEET MASK er en ansigtsmaske som giver huden glød og selvbruning.

Anvendelse af produktet

 1. Inden påføring af masken, skal huden være ren og tør.
 2. Masken foldes ud af emballagen og beskyttelsesfilmen fjernes efterhånden som ansigtsmasken påføres på ansigtet. Styg eventuelle luftbobler ud.
 3. Lad masken sidde på huden i 5, 10 eller 15 minutter – afhængigt af den ønskede nuance.
 4. Når du har fjernet masken, skal du massere resterende serum ind i huden omkring øjnene, hårgrænsen og ned på halsen.
 5. Vask hænderne grundigt efter påføring af masken og igen efter fjerning af masken! Dette skyldes at hænderne også tager imod farven.

Ansigtet skylles IKKE efter brug af masken, da produktets aktive stoffer fortsætter med at virke i op til 8 timer efter brug og efterlader huden med en smuk og naturlig glød.

Min anmeldelse af produkterne

Jeg er altid en smule skeptisk, når jeg skal bruge selvbruner – for det kan så let gå galt! Med GRADUAL TAN CLASSIC BODY LOTION fik jeg et rigtig jævnt og naturligt resultat, og behøvede faktisk ikke mere end to påføringer før mit ønskede resultat var opnået. Denne selvbruner skulle til forskel fra andre selvbrunere, ikke have den typiske selvbrunerlugt; dér må jeg indrømme at jeg stadig selv kan fornemme lugten (da jeg ved hvordan selvbruner lugter), men det er jeg heldigvis også den eneste omkring mig som kan!

Jeg var af samme grund som med GRADUAL TAN CLASSIC BODY LOTION helt vild nervøs for at prøve SELF TAN EXPRESS FACE SHEET MASK – især da det er en ansigtsmaske, og tænk nu hvis det gik helt galt! Det ville simpelthen være så flovt hvis det gik galt i ansigtet, for det ville være pænt svært at skjule ordenligt… Heldigvis var dette langt fra tilfældet og jeg er faktisk godt tilfreds med resultatet – i ansigtet. Jeg glemte uheldigvis at smører serummet ordenligt ud på halsen, så det kom altså til at se lidt kikset ud… hahah.

Begge produkter kan varmt anbefales – specielt til nybegyndere som er usikre, hvad selvbruner angår! <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

10 Kommentarer

 • Svar
  Simone
  3. juli 2017 den 10:00

  Uhhhh lækre produkter! Jeg kunne godt tænke mig at prøve at bruge en selvbruner, så jeg vil helt klart have denne i mine overvejelser! ?

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   3. juli 2017 den 15:25

   Den kan klart anbefales, da den – i modsætning til så mange andre selvbrunere – ikke efterlader huden orange og ujævn <3

 • Svar
  Corporate Mor
  3. juli 2017 den 10:37

  Meget fine produkter 🙂

 • Svar
  Frk. Mejer
  3. juli 2017 den 10:37

  Jeg har længe overvejet St. Tropez produkter, så det kunne da være, at man skulle komme i gang med dem! <3

 • Svar
  kamasutra girls
  3. juli 2017 den 12:16

  Very nice design and style and good written content, nothing eose we rrequire :D.

 • Svar
  Lykke
  3. juli 2017 den 14:46

  Lyder spændende!! Kunne være at jeg skulle prøve den, er simpelthen alt for bleg denne sommer 🙁 Men hver gang jeg har begivet mig ud i at prøve selvbruner er jeg altid blevet orange eller plettet – haha!!

  http://www.lykkenystrup.dk

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   3. juli 2017 den 15:28

   Vejret har godt nok heller ikke været med os indtil videre… 🙁
   Jeg har oplevet præcis det samme som dig. Derfor er jeg rigtig glad for denne selvbruner, da den ikke efterlader huden orange og plettet! 😀

  Skriv kommentar