Travelling

Postkort // Port de Sóller

Hey guys <3

Nu har jeg været på dejligste Mallorca siden fredag d. 7/7, og det er blevet tid til en lille hilsen herfra! Som sagt ankom vi til Palma, Mallorca fredag (aften), hvorefter vi blev kørt hen til vores hotel i Port de Sóller. Efter en enkelt overnatning, blev vi kørt videre til det hus vi har lejet i de 14 dage vi er her i Sóller.

Indtil videre har vi besøgt den lokale strand flere gange, været på road trip i bjergene, været på shoppetur i Palma og besøgt de nærliggende byer.

Vi bor ikke langt fra den strand som I ser på det øverste billede, og derfor er det oplagt for os at tage på stranden ret ofte. Da vi alligevel ikke kan tage på stranden hele tiden og desværre ikke har en pool i vores have, har jeg været så heldig at få det sødeste lille badebasin, så jeg kan køle af i de 35 graders varme – tak far! <3

Da vi er syv mennesker afsted, har vi valgt at leje to biler; en Citroën Cactus og en Opel Cabriolet. Fordelingen er således at de “ældre” (mine forældre og bedsteforældre), har fået lov at køre rundt i Citroënen, mens vi “unge” (min søster, hendes kæreste og mig), har overtaget Cabrioleten, haha. De seneste par dage har den derfor stået på road trip og sight seeing i bjergene og de nærliggende byer samt attraktioner.

I byen hvor vi bor, er gaderne fyldt op med små markeder, butikker, restauranter og caféer. Det er en rigtig fin lille by og stemningen er skøn!

Man siger jo at is bare smager meget bedre i udlandet og det kan jeg kun være enig i. På Mallorca laver de seriøst de bedste is! Man kan tydeligt smage at de er lavet af friske råvarer og alle deres sorbet is smager himmelsk, som var det rene frugter og bær man sad og spiste – ikke som det syntetiske is man køber i butikkerne, haha.

Som I måske kan fornemme, nyder jeg ferien fuldt ud! Dog savner jeg min skønne kæreste og mine bedste veninder helt vildt meget! Jeg glæder mig derfor rigtig meget til at se dem, når jeg er kommet hjem til Danmark igen <3

Dette var lige en lille hilsen fra Port de Sóller! Hvor tilbringer I jeres ferie? <3

Husk at I kan følge med på min Instagramprofil (her), hvor jeg poster billeder fra min ferie. Se nogle af billederne her:

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

10 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  19. juli 2017 den 14:16

  Det ser virkelig lækkert ud?

 • Svar
  Satina Wandel
  19. juli 2017 den 16:26

  Jeg har vist ikke spist is i andre lande end Danmark og Sverige 😀
  Det er sjovt, jeg har aldrig tænkt på Mallorca som et sted, jeg bare SKULLE til, men nu er du den anden blogger, jeg ser skrive om Port de Sóller, så det er ved at snige sig ind på bucketlisten <3

  http://nouw.com/satinawandel

 • Svar
  chanettebing
  19. juli 2017 den 16:43

  Gid det var mig! Jeg kunne virkelig godt bruge det 😀

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   19. juli 2017 den 18:24

   Det kan jeg godt forstå. Ferie er bare skønt! <3

 • Svar
  Frk. Mejer
  19. juli 2017 den 16:44

  Er sleeeeeet ikke misundelig! Det ser godt nok lækkert ud og hvor ville jeg dog ønske, at det var mig der lå på stranden 😀 <3

 • Svar
  Emma
  20. juli 2017 den 10:15

  Skønne billeder, ser fantastisk ud!

 • Skriv kommentar