Personal

Pakkeliste til rejsen

Hey guys <3

Jeg rejser på ferie inden længe og jeg glæder mig vildt meget! Turen går i år til Port de Sollér, Spanien, hvor jeg skal tilbringe to uger i det fineste hus nær stranden med hele familien. Jeg er typen der altid glemmer at pakke et eller anden når jeg skal ud at rejse; derfor har jeg besluttet mig for at lave en pakkeliste, som jeg nu vil dele med jer!

Beklædning

 • Solhat
 • Toppe/t-shirts
 • Langærmet trøje
 • Kjole
 • Nederdel
 • Shorts
 • Undershort
 • Undertøj
 • Strømper
 • Sandaler
 • Praktiske sko
 • Pæne sko

Toilettaske

 • Renseprodukter
 • Hudplejeprodukter
 • Bodylotion
 • Solcreme
 • Aftersun
 • Deodorant
 • Barberskraber
 • Parfume
 • Makeup samt makeupbørster og beauty blender
 • Tandbørste og tandpasta
 • Neglelak og neglelakfjerner
 • Glattejern

Praktiske ting at have med i håndtasken

 • Høretelefoner
 • Solbriller
 • Håndsprit
 • Tyggegummi
 • Læbepomade
 • Håndcreme
 • Solcreme
 • Pas
 • En god bog, et spil kort eller et blad

BEMÆRK! Flydende genstande er ikke tilladt i håndtasken på flyturen, medmindre de er under 100 ml og opbevaret i en literpose.

Vigtige ting du ikke vil være foruden

 • Pas
 • Mobiloplader
 • Evt. computer + oplader
 • Bind, tamponer, trusseindlæg, p-piller mm.
 • Penge til shopping!
 • Neglefil – fordi negle altid flækker…

Jeg håber at denne pakkeliste, vil forhindre jer i at glemme de mest livsnødvendige ting!

Husk at I kan følge på Snapchat (emilie_ildstein) og Instagram, hvor jeg vil uploade billeder og updates fra ferien! <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

1 Kommentar

 • Svar
  Corporate Mor
  10. juli 2017 den 8:56

  God liste! Jeg har altid et mini makeup kit og creme og lign i håndtasken, hvis nu kufferten skulle blive forsinket/væk. Det har jeg kun prøvet engang, men det er surt at stå i Shanghai uden ekstra kontaktlinser 😉

 • Skriv kommentar