Fashion

Olivia Burton Watches // DitUr.dk

Dette indlæg er sponsoreret af DitUr.dk
Hey guys <3

Jeg har netop modtaget dette vildt smukke Olivia Burton ur fra DitUr.dk. Jeg har flere gange set disse ure på blandt andet Instagram og altid tænkt at de var mega fine, så jeg er vildt glad for endelig at eje et selv!

Olivia Burton er kendt for at lave dameure der skiller sig ud fra mængden. Dette gør de ved brug af farver og motiver, som skaber et helt unikt resultat. Jeg har modtaget det moderne og elegante Olivia Burton Vegan Friendly Enchanted Garden Rose Sand/Rose Gold, som I ser på billederne. Uret har et motiv i blomster med forskellige kontraster, hvilket giver det fineste farvespil. Uret har en syntetisk læderrem i pink, som giver et rigtig feminint look. Uret måler 38 mm. i diameter og er 9 mm. tykt. Jeg har altid været rigtig dårlig til ure med en lille urskive og derfor passer dette ur helt perfekt til de, der ønsker en større urskive!

Oliva Burton ure kan købes hos DitUr.dk, som er de første I Danmark til at introducere dette unikke brand. DitUr.dk tilbyder prisgaranti på alle ure fra Olivia Burton, hvilket betyder at de løbende tjekker deres priser ift. konkurrenter og sikrer, at deres pris er Danmarks bedste pris!

Olivia Burton Vegan Friendly Enchanted Garden Rose Sand/Rose Gold koster intet mindre end 895 DKK og ligger derfor i den billigere prisklasse. Disse ure er derfor perfekte til de der ønsker et smukt ur af høj kvalitet, som er på budget. Udover den allerede lave pris, kan alle mine skønne læsere nu få -15% rabatALLE produkter fra DitUr.dk med rabatkoden “ES15”! Dette er et super tilbud, så det er bare med at slå til!

I kan se alle de andre ure fra Olivia Burton lige her. Se også de andre dameure fra DitUr.dk her! <3

-Emilie Ildstein

 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Chris
    13. august 2017 den 18:32

    Det ser fint ud Emilie 🙂 Måske kan vi også finde ud af noget på et Chris Copenhagen ur. Kontakt os endelig herom og vi kan se på det 🙂

  • Skriv kommentar