Beauty

Månedens favoritter // Juli 2017

Dette indlæg indeholder sponsorerede produkter fra AMAZE PRESS og MILDH PRESS

Hey guys <3

Så nåede vi slutningen af juli, hvilket betyder endnu et indlæg med månedens favoritter! Dette indlæg, bliver også det sidste indlæg med månedens favoritter – i hvert fald for nu. Dette skyldes, at jeg egentlig har mistet lysten til at lave denne slags indlæg, og at jeg simpelthen ikke kan finde motivationen til at skrive dem.

Det er helt vildt vigtigt for mig som blogger, at nyde det jeg laver og være tilfreds med mit arbejde. Jeg kan ikke længere mærke mig selv i disse indlæg, og jeg vil ikke levere noget til jer som kun er halvhjertet. I starten, var jeg var ret vild med disse indlæg, men jeg kan mærke at bloggen bevæger sig i en anden retning. But lets get to it…

IDUN Minerals // Eyeshadow

Mine topfavoritter denne måned, er mine to øjenskygger fra IDUN Minerals. Jeg har en i farven “Kastanj“, som er den til højre på billedet og en i farven “Hassel“, som i ser til venstre på billedet. Som I kan se er farverne opkaldt efter nødder, hvilket jeg synes er ret cute! Jeg er vild med designet af øjenskyggerne og deres rejsevenlige størrelse. Øjenskyggerne koster 135 DKK stykket, og kan købes i flere forskellige farver.

Jeg har tidligere lavet et makeuplook netop disse to farver, som I kan se i indlægget her <3

RIMMEL LONDON // OH MY GLOSS

Min næste favorit er denne OH MY GLOSS lip gloss fra Rimmel London. Jeg er normalt ikke særlig meget til lip gloss, da de kan føles enormt klistret på læberne… Denne lip gloss, er jeg til gengæld ret vild med, da den har en super lækker og fugtgivende konsistens.

Min lip gloss er i farven “150 Glossaholic” og kan købes lige her for 59,95 DKK.

HH SIMONSEN // The Wet Brush Ombre

En anden favorit denne måned, er The Wet Brush Ombre fra HH Simonsen. Jeg har for nylig skrevet et helt indlæg om disse børster (læs det her), men jeg vil lige kort genfortælle, hvad der er så fantastisk ved disse børster. Ser I… The Wet Brush er kåret til at være verdens bedste hårbørste og det er der også gode grunde til! Børsten kan nemlig med sine unikke og ultratynde børstepigge, gennemrede selv det tykkeste og mest genstridige hår – helt nænsomt og smertefrit! Børstepiggene har en lille knop på spidsen, der masserer hårbunden og stimulerer cirkulationen i hårsækkene, hvilket er med til at øge hårets vækst. 

Jeg har selv brugt The Wet Brush siden december 2016 og jeg ELSKER den!

Børsterne fåes lige nu en i limited edition – blå/gul og pink/orange – som I kan se på billedet. Køb børsterne lige her til kun 119 DKK (normalpris er 149 DKK)!

ST. TROPEZ // Gradual Tan Classic

Denne selvbruner lotion er min absolut yndlings til dato! Jeg skal ikke være bleg for at fortælle, at jeg har benyttet selvbruner i ny og næ de sidste maaange år. Derfor har jeg også testet flere forskellige selvbrunere og jeg kan på baggrund at dette, konkludere at denne selvbruner giver mig det bedste og mest naturlige resultat.

Jeg synes at selvbruner er blevet en smule tabubelagt, men helt ærligt… Hvem vil ikke ligne en brun sommerbabe hele året rundt? Det vil jeg i hvert fald gerne! Specielt ved særlige lejligheder, hvor blege ben ikke er et must.

Selvbruneren er en body lotion og fugter derfor huden, samtidig med at den giver en smuk og naturlig glød. ST. TROPEZ Gradual Tan Classic, kan købes her til 195 DKK. Læs hele mit indlæg, hvor jeg tester selvbruner her.

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

8 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  31. juli 2017 den 9:19

  Virkelig lækre favoritter☺️

 • Svar
  Simone
  31. juli 2017 den 10:10

  Jeg er vild med øjenskyggerne! så flotte sommer <3

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   31. juli 2017 den 12:03

   De er også mine yndlings øjenskygger her for tiden! De brune farver er vildt smukke med en flot sommer tan! <3

 • Svar
  Lykke
  31. juli 2017 den 14:26

  Ærgerligt det er det sidste indlæg af denne slags. Men kan sagtens følge dig! Det er vigtigt at lave indlæg omkring ting der interessere en selv og er inspirerede, så kan sagtens forstå du stopper med dem, hvis du ikke længere føler dig motiveret til dem ?

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   31. juli 2017 den 23:29

   Tak for din støtte! Det er lige præcis derfor jeg har taget denne beslutning☺️

 • Svar
  Frk. Mejer
  1. august 2017 den 19:41

  Det er så vigtigt at have sig selv med og du er så vidunderlig eminent til at mærke dig selv, når det er sagt, så er dwt nogle lækre produkter du har fundet frem ❤️

 • Skriv kommentar