Beauty

HH Simonsen // The Wet Brush Ombre

Dette indlæg er sponsoreret af AMAZE PRESS // HH Simonsen 

Hey guys <3

Mange af jer har helt sikker hørt om The Wet Brush, som er verdens bedste børste og et musthave mod krus og knuder i håret! Børsten kan med sine unikke og ultratynde børstepigge, give selv det tykkeste og mest genstridige hår tørt på – helt nænsomt og smertefrit!Børstepiggene har en lille knop på spidsen, der masserer hårbunden og stimulerer cirkulationen i hårsækkene, hvilket er med til at øge hårets vækst. 

The Wet brush fås lige nu i limited-edition varianterne Ombre Pink og Ombre Blue, som kan købes lige her!

Jeg har selv brugt The Wet brush siden december 2016 og jeg er simpelthen så vild med den! Den er enormt nænsom mod håret og så har den et godt greb – et must for folk som mig, der ofte taber sin hårbørste! haha <3 Udover at være rigtig god ved håret, er det også super nemt at fjerne hår fra børsten og rense den!

Jeg vil klart anbefale The Wet Brush, da det som sagt ér verdens bedste hårbørste <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

7 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  25. juli 2017 den 15:15

  Ejer selv en Wet brush og er helt vild med min. Og er helt forelsket i de 2 limited edition?

 • Svar
  Frk. Mejer
  25. juli 2017 den 22:38

  Jeg har ønsket mig en længe, da jeg har hørt så meget godt om dem! Så måske skulle tiden snart være, min tangle teezer trænger til en udskiftning ?❤️

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   25. juli 2017 den 22:54

   Ej hvor sjovt, jeg havde også en tangle teezer inden jeg fik denne børste!
   Du vil bliver overrasket over hvor dårlig en tangle teezer faktisk er, hvis du skifter til en Wet Brush!?❤️

 • Svar
  Simone
  26. juli 2017 den 11:36

  Har hørt meget godt om dem! Og overvejer kraftigt at købe en meget snart! <3

 • Svar
  Louise
  26. juli 2017 den 20:57

  Jeg er desværre ikke ejer af dem, men de er godt nok flotte i stedet for sådan en normal sort jeg har 🙂

 • Skriv kommentar