Personal

Grøn Koncert // Aarhus 2017

Hey guys <3

I går var jeg til Grøn Koncert i Aarhus med min søster, nogle af vores fællesvenner og min kæreste. Dette var anden gang, jeg har været til Grøn Koncert. Jeg kan faktisk ikke huske hvornår jeg sidst var til Grøn, så det er i hvert fald et par år siden.

Der var mange gode artister i år, men der var klart nogle der formåede at trække det største publikum.

Dette års artister:

 • Christopher
 • L.O.C.
 • Rasmus Seebach
 • The Minds of 99
 • S!vas // Ukendt Kunstner
 • Scarlet Pleasure
 • Bro
 • Skinz
 • Jeppe Loftager
 • Node
 • Kongsted

Som I kan se, var der i år ingen kvindelige artister. Det ville have været lidt fedt med nogle kvindestemmer, men heldigvis var der nogle rigtig gode mandestemmer!

Christopher, Kongsted, Scarlet Pleasure og Rasmus Seebach, var efter min mening, de der gjorde det bedst. Jeg har aldrig hørt om The Minds of 99, og jeg husker ærlig talt heller ikke særlig meget fra deres optræden. Dette skyldes ikke at jeg var fuld eller noget i den dur, men blot at det regnede og at jeg kun kunne tænke på hvor meget jeg frøs. Heldigvis havde vi selv tæpper med og vi fandt også lidt rundt omkring på pladsen, at varme os med.

Hvis jeg skal nævne et par kunstnere som jeg synes var ret skuffende, vil jeg gerne nævne Node, Skinz, Jeppe Loftager og Ukendt Kunster. Skinz har tidligere optrådt på Rødkilde Gymsnasium, hvor han gjorde det vildt godt, så det var ærgerligt at han ikke helt formåede at leve op til dette. L.O.C som jeg også havde glædet mig til at høre, var heller ikke imponerene. Jeg kendte næsten ingen af sangene og han er måske ved at nå enden af sin karriere?

De to kunstere der uden tvivl trak det største publikum var Christopher og Rasmus Seebach. Christopher fik virkelig gang i festen med sine kendte hits som blandt andre “Copenhagen Girls“, “Twerk it like Miley” og “Naked“. Stemningen var i top og vi havde en fest!

Rasmus Seebach gjorde det også langt over mine forventninger. Han fik lov at slutte festen med sine rørende og populære sange, blandt andre “Nangijala“, “Millionær“, “Engel” og “Øde Ø“. Der var den hyggeligste stemning! Regnen var stoppet og folk var klar til at tage hjem efter et brag af en fest.

Alt i alt, var det en helt fantastisk dag! Der var sol det meste af dagen, så den lille smule regn kunne ikke ødelægge den gode stemning. Jeg skal klart med til Grøn igen næste år! Ses vi? <3

Se flere billeder fra Grøn Aarhus her:-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

7 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  23. juli 2017 den 12:45

  Jeg skal selv til Grøn Koncert på lørdag og jeg glæder mig helt vildt. Virkelig gode billeder ☺️

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   23. juli 2017 den 13:54

   Uhh! Så må du have en mega god koncert! Vi må håbe at vejret med dig?
   Tusind tak! Billederne er desværre IPhone kvalitet, men sådan er det jo haha❤️

 • Svar
  Chanette
  23. juli 2017 den 12:47

  Det ser vildt hyggeligt ud! Jeg har aldrig været til grøn koncert, men nu får jeg da helt lyst til, at prøve det næste år 😀

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   23. juli 2017 den 13:52

   Jeg kan helt klart anbefale det! Det er en skøn oplevelse!?

 • Svar
  Lykke
  23. juli 2017 den 22:51

  Jeg har også været til Grøn koncert de sidste to år, med min kæreste. Det har virkelig været hyggeligt! Men vi kom desværre ikke afsted i år, pga arbejde.. Men vejret har virkelig også været trist i år! Men det ser ud som at i nu havde meget fint vejr:-D

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   23. juli 2017 den 23:43

   Hvor hyggeligt! Ærgerligt at I ikke kunne være der i år… men der er heldigvis Grøn koncert igen næste år!?

 • Svar
  Satina Wandel
  24. juli 2017 den 13:17

  Jeg har aldrig været til Grøn Koncert og tror heller ikke, jeg kommer til det. Der er som regel ikke rigtig nogle kunstnere, der siger mig noget, der plejer at spille på Grøn Koncert. Kun L.O.C 😀

  http://nouw.com/satinawandel

 • Skriv kommentar