Get to know

Get to know // Simone Kronborg

Simone Kronborg // 21 år // Storkøbenhavn, Herlev // Studerende og blogger

Som person er jeg… Meget imødekommende, smilende, glad og social. Jeg elsker at omgås andre mennesker, og har det bedst sådan.

På min blog skriver jeg om… Alt lige fra fashion, beauty og interiør. Mit lille univers på bloggen indeholder også alle mine cafébesøg, mine tanker, skønhed og en masse inspiration.

Jeg startede min blog fordi… jeg elsker at hjælpe og inspirere andre. Desuden er jeg også vild med at læse andre blogs, hvilket også har skubbet mig igang med min egen. Det er det bedste jeg har gjort!

Tre ord som beskriver min stil… Minimalistisk, enkel og feminin.

Min garderobe er fyldt med… Store og varme striktrøjer, da jeg altid elsker at putte mig i dem. Jeg er fan af lidt store trøjer, og køber dem gerne størrelsen større. Jeg går også rundt i dem om sommeren, og jeg elsker det!

Jeg er meget inspireret af… Stortset alt! Jeg læser rigtig mange forskellige blogs, og modemagasiner, hvor jeg får en masse inspiration fra. Inspirationen kommer også fra de sociale medier og udenlandske stjerner!

Mine tre favoritbutikker er… Topshop, Primark & Forever21. Desværre har vi hverken Primark eller Forever21 herhjemme i Danmark, hvilket jeg er ret sur over. Så herhjemme er Topshop min no. 1 lige nu.

Accessories jeg absolut ikke kan undvære… Helt klart min marguerit ring fra Georg Jensen. Jeg går med den hver dag, og den passer bare til alt simpelthen (jeg får desuden også ret mange komplimenter på den).

Mine yndlings / can’t live without makeup produkter er… Min Pro Longwear Concealer fra MAC, som er den bedste til at dække urenheder. Jeg er så glad for den, og er oppe på min 5. nu. Derudover kan jeg heller ikke leve uden min læbestift fra MAC i farven ‘O’, som bare er den flotteste kobber-brune farve.

Mine bedste makeup tips er… at hvis du har små læber, og gerne vil bruge en læbestift i lidt kraftige farver, så vælg en mat læbestift! Påfør med en læbepensel, og prøv dig evt. frem med 2 forskellige farver også. Det giver et mega godt resultat.

Mit næste køb skal være… enten en Gucci taske eller en Louis Vuitton taske – hvis jeg altså får råd! De er SÅ flotte, men SÅ dyre. Jeg har virkelig forelsket mig i dem! Det kunne jo være at drømmen kom i opfyldelse på et tidspunkt – man ved jo aldrig. Hæhæ. Jeg vil spare sammen!

Du kan følge Simon Kronborg på Instagram her og læse hendes blog her <3

Relaterede indlæg

6 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  5. juli 2017 den 9:53

  Virkelig fedt indlæg☺️

 • Svar
  Mia // www.blogaboutmia.dk
  5. juli 2017 den 10:46

  Gode spørgsmål – det er sjovt at komme “bagom” hos andre bloggere og deres tanker 🙂

 • Svar
  Chanette
  5. juli 2017 den 10:53

  Kreativt fundet på at skrive om en anden blogger på sin blog!

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   6. juli 2017 den 10:47

   Det var faktisk Simones rigtig gode idé, så det må hun få æren for 😀

  Skriv kommentar