Personal

Mine fremtidsplaner

Hey guys <3

Som mange af jer der jævnligt følger med på bloggen ved, går jeg i øjeblikket på gymnasiet, hvor jeg netop har afsluttet mit første år – only two years to go, wuhuu! 

Ej, jeg er selvfølgelig glad for at gå på gymnasiet og faktisk ret stolt over at jeg made it so far – for hvor var jeg dog allerede skoletræt efter de første måneder! Haha… Det skal selvfølgelig ikke være nogen hemmelighed, at jeg glæder mig ufatteligt meget til at afslutte gymnasiet, så jeg kan komme ud og opleve verden!

Jeg er et utrolig organiseret menneske og vil for alt i verden planlægge så langt ud i fremtiden som muligt! Det kommer derfor ikke bag på nogen, at jeg få længst har lagt alle fremtidplaner. Det faktum at jeg – en 16-årig gymnasieelev – allerede har styr på hvad jeg vil i livet, stresser ofte andre omkring mig som endnu ikke ved hvad de skal om 1-2 år. I stedet for at stresse jer, tænker jeg, at jeg med dette indlæg vil prøve at give jer lidt inspiration til hvordan fremtidsplaner eksempelvis kan se ud. Mine egne fremtidsplaner ser således ud:

Når jeg om to år afslutter gymnasiet, vil jeg holde et års pause fra at studere. Det første halve år skal bruges på at skrabe så mange penge sammen som muligt, ved at arbejde på fuldtid, så penge ikke bliver et problem når jeg de efterfølgende måneder rejser væk for at opleve verden. Min bedste veninde og jeg har i flere år planlagt, at vi skal ud at rejse sammen efter gymnasiet; dette glæder jeg mig helt vildt til! De helt aktuelle placeringer er endnu ikke bestemt, men vi regner stærkt med at skulle rejse til USA, Maldiverne og Ibiza – en rigtig luksus og ikke mindst velfortjent ferie!

Når vi engang kommer hjem til kære Danmark igen, er det for mit vedkommende ved at være tid til at starte på en uddannelse. Jeg har planer om at læse Journalistik og håber selvfølgelig på, at kunne komme ind på uddannelsen. Mit valg af uddannelse, er taget på baggrund af min store interesse for medier, magasiner, at skrive og ikke mindst blogging! Da jeg var yngre, var min  største drøm at lave mit eget magasin til kvinder; denne drøm er nu blevet erstattet af blogging, men man ved jo aldrig?

Som jeg nævner i mit tidligere indlæg “En drøm er blevet til virkelighed“, er min helt store drøm en dag at kunne komme til at leve af at blogge! Dette ville være den ultimative drøm for mig, da jeg på den måde vil kunne være selvstændig og leve af det jeg holder så meget af <3

Dette var et lille indblik i mine fremtidsplaner. Hvilke planer har I for fremtiden?

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

13 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  25. juni 2017 den 12:16

  Spændende at høre om dine planer:-) Da jeg selv gik i gymnasiet planlagde jeg at læse videre direkte efter – men mit friår med arbejde og en kortere rejse (3 uger) var rigtig godt givet ud – for jeg skrev min første bog færdig der! Og det fik mig til at beslutte at læse til lærer i stedet for universitet (dansk), da jeg tænkte lærerjobbet gav mere fritid til at skrive.
  I dag lever jeg af at skrive børnebøger.

  Held og lykke med din fremtid:-)

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   25. juni 2017 den 13:58

   Hvor lyder det dejligt Camilla!
   Tusind tak og i lige måde! 😀

 • Svar
  Frk. Mejer
  25. juni 2017 den 17:38

  Det lyder virkelig spændende! Det kunne lige så godt have været mig, der havde skrevet indlægget. Drømmen er den samme og jeg holdte også et år efter gymnasiet. Jeg troede også, at jeg ville læse journalistik, men min vej blev litteraturvidenskab. Det er virkelig fantastisk, at du er så sikker på hvad du vil. Uden at lyde moragtigt, så bare husk, at nogle gange kan man komme frem til det samme bare gennem en anden dør. Jeg håber, at det lykkedes for dig og hvis man virkelig kæmper (som du tydeligvis gør), så skal det hele nok gå hen at blive rigtig godt. Du er sej! <3

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   25. juni 2017 den 19:23

   Ej hvor sjovt at høre! <3
   Mine forældre har fortalt mig præcis det samme, så jeg er forberedt på at det måske ender ud på en anden lige så god – hvis ikke bedre – måde! Tusind tak! <3

 • Svar
  Simone
  25. juni 2017 den 17:46

  Det lyder virkelig som nogle skønne planer. Jeg har også altid haft en drøm om at læse journalistik – da jeg selv valgte at have mediefag på gym <3 Håber dine planer lykkedes, og hav en dejlig søndag aften <3

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   25. juni 2017 den 19:24

   Journalistik er sjovt nok utrolig populært!
   Tusind tak og i lige måde! <3

 • Svar
  Michelle Elbæk Jensen
  25. juni 2017 den 19:16

  Skønt indlæg – og dejligt med drømme. I forhold til rejsen – hvis i vil opleve ultimativ luksus som er til at betale kan jeg anbefale six senses i Thailand! Der var vi på bryllupsrejse og det er skønt ? Vi var på den udenfor Phuket ?

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   25. juni 2017 den 19:25

   Mange tak Michelle!
   Uhh, det lyder også skønt! <3

 • Svar
  kathrine
  26. juni 2017 den 0:38

  Sikke et dejligt indlæg, og det er altid godt med en masse drømme! :-).
  Tak for et godt indlæg!

  Rigtig god dag
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   26. juni 2017 den 10:21

   Tusind tak Kathrine!☺️
   Rigtig god dag til dig også!?

 • Svar
  Chanette
  26. juni 2017 den 13:26

  Virkelig nogle skønne drømme du har dig! Jeg drømmer selv om at kunne leve af min blog og derudover vil jeg gerne studere modestylist efter min HF og på den måde leve af de to ting. Det kunne være fedt for en som mig, der elsker mode. Dit indlæg var klart en inspiration!

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   26. juni 2017 den 13:59

   Tak søde Chanette!
   Hvor lyder det også spændende!

 • Svar
  VenterPaaVinBlog
  27. juni 2017 den 22:26

  Åh, jeg gad gerne opleve Maldiverne en dag (:

  – A

 • Skriv kommentar