Beauty

Månedens favoritter // Juni 2017

Dette indlæg indeholder sponsorerede produkter, sponsoreret af  AMAZE PRESS, MILDH PRESS og KÅLD.

Hey guys <3

Så blev det endnu engang tid til månedens favoritter! Fik du ikke læst sidste måneds favoritter, kan du stadig nå det lige her.

Denne måned har jeg modtaget en helt masse lækre pakker fra  AMAZE PRESSMILDH PRESS  og KÅLDDette betyder at jeg har testet en lang række produkter, hvoraf nogle af dem er blevet udvalgt til denne måneds favoritter!

KÅLD // Naturlig tandblegning

Min all time favorite denne måned er naturlig tandblegning fra KÅLD! Som jeg skriver i min fulde anmeldelse af produktet (læs indlægget her), er jeg vildt tilfreds med det resultat jeg har opnået. Produktet er lavet af 100% kokosnøddeskal og sliber skånsomt snavs af tænderne.

Naturlig tandblegning fra KÅLD kan købes lige her.

Yves Rocher // Solaire Peau Parfaite serie

De få dage hvor vejret bare har været super lækkert, har jeg brugt disse lækre produkter fra Yves Rocher. Når jeg er ude i solen, bruger jeg sololien og ansigtssolcremen til at beskytte min hud mod solens stråler. Begge produkter har en SPF 30 – altså en høj solbeskyttelse. Efter solbadning, tager jeg et lækkert bad og smører mig derefter ind i aftersun, som fugter huden.

I kan læse hele mit indlæg, hvor jeg går i detaljer med alle produkterne samt links til produkterne, lige her.

EYLURE // No. 107 Volume lashes

Okay, så disse vipper er nok mine yndlings til dato! De giver bare lige den sidste finish til et dramatisk øjenmakeup look, og så er jeg bare helt vild med det udtryk de giver. De er super behagelige at have på og nemme at påføre!

Vipperne kan købes lige her.

Yves Rocher // Nutrition Nourishing

Denne kropsolie er amazing! Jeg er generelt bare helt vild med kropsolier, haha! Denne olie, er modsat de fleste andre olier, en tørolie som efterlader huden næsten tør og ikke fedtet; dette er super praktisk, hvis man skal have tøj på lige efter man har smurt sig ind. Olien nærer og fugter huden, så den føles silkeblød!

Olien kan købes lige her.

Hvilke produkter har været jeres must haves denne måned? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

6 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  29. juni 2017 den 11:46

  Er vild med øjenvipperne ☺️

 • Svar
  Lena
  29. juni 2017 den 14:45

  Dejligt med nogle lækre produkter. Er også vildt med kropsolier 😀 Den fra Yves Rocher må afprøves 🙂

 • Svar
  Mia // www.blogaboutmia.dk
  30. juni 2017 den 13:02

  Lækre favoritter og ikke mindst mærker. Kender ikke tandproduktet/mærket, men Yves Rocher er jeg glad for selv og Eylure har lækre vipper. De ser fine ud på dig og sikke nogle flotte øjenbryn du har 😀

  Af favoritter har jeg blandt andet nogle Origins masker, A-derma micellar og en M2 Beauté serumspray <3

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   30. juni 2017 den 15:17

   Tusind tak skal du have Mia! 😀
   Det lyder også som nogle lækre produkter <3

  Skriv kommentar