Beauty

KÅLD – Naturlig tandblegning

Dette indlæg er sponsoreret af KÅLD.

Hey guys <3

Jeg har den seneste uge testet naturlig tandblegning fra KÅLD. Naturlig tandblegning er et kæmpe hit lige nu og I har sikkert set en masse reklamer på nettet fra forskellige mærker der sælger naturlig tandblegning. Hvis ikke, har I med garanti set en helt masse bloggere/vloggere som anbefaler naturlig tandblegning på de sociale medier, og jeg har derfor glædet mig rigtig meget til selv at teste produktet!

Kort om produktet

KÅLD naturlig tandblegning koster 249 DKK, hvori der medfølger en bambus tandbørste samt naturlig tandblegnings pulver af 100% kokosnøddeskal. Dette er altså et 100% organisk, vegansk og naturligt produkt uden andre tilsætningsstoffer.

How it works

Produktet virker ved at pulveret nænsomt sliber skidt og snavs af tænderne, så der opstår en hurtigt effekt uden at gøre skade på tænderne! Naturlig tandblegning skal bruges hver dag de første 7 dage, for at kunne se den fulde effekt. Herefter skal produktet kun bruges 3-4 gange om ugen, for at vedligeholde effekten.

Fremgangsmåden

1. Dyp tandbørsten i vand, så den bliver våd.

2. Dyp herefter tandbørsten i bøtten med KÅLD.

3. Fordel produktet i hele munden og børst nænsomt i 1-2 min og lad det efterfølgende gerne sidde i yderligere 1-2 min, inden du skyller munden. En god huskeregel: det handler ikke om at, børste så hårdt som muligt, men mere om at, få produktet rundt på alle tænder og så børste med et let håndtryk og lade det sidde og virke 1-2 min.

4. Herefter børster du dine tænder med din normale tandpasta for at få alt KÅLD væk igen.

Min anmeldelse af produktet

Jeg havde på forhånd hørt rigtig meget positiv omtale om naturlig tandblegning, men man skal jo ikke tro på alt hvad man ser på nettet? Sådan tænkte jeg i hvert fald inden jeg fik lov at teste produktet, men efter 7 dage med KÅLD naturlig tandblegning, er jeg yderst imponeret!

Jeg har på intet mindre end 7 dage opnået en tydelig forvandling, og jeg kan med god samvittighed anbefale dette produkt til andre! Jeg er vildt overrasket og meget imponeret! <3

Bestil nu og få 10% rabat på ALLE produkter!

Jeg har været så heldig at få en rabatkode, så alle mine dejlige læsere nu kan få 10% rabat på ALLE produkter fra KÅLD. Rabatkoden er “emilie10” – skynd jer at bestille lige her! <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  Simone
  23. juni 2017 den 16:38

  Hvor dejligt, at du kan se det virker! <3

 • Svar
  Lena
  23. juni 2017 den 20:18

  Ser spændende ud. det vil jeg ligge nærmere på. Tak for anmeldelsen <3

 • Skriv kommentar