Beauty

IDUN Minerals // Øjenmakeup look

Dette indlæg er sponsoreret af Mildh Press // IDUN  Minerals .

Hey guys <3

I dette indlæg vil jeg fortælle jer, hvordan jeg ved brug af øjenskygge, eyeliner og mascara fra IDUN  Minerals, har lavet dette smukke øjenmakeup look.

Øjenskyggen

Med en stor øjenskyggepensel (blending brush), påfører jeg den mørkebrune øjenskygge over øjenlåget. Jeg bruger farven “Kastanj“. Det er vigtigt kun at påføre en smule øjenskygge ad gangen, så farven bliver lettere at blende ud.

Jeg er personligt ret vild med et dramatisk-/semi-dramatidk look og gør derfor farven lidt mørkere ved at påføre mere. For et mere naturligt look, skal man blot undlade at påføre så meget farve, som jeg her har gjort.

Med en almindelig øjenskyggepensel, påfører jeg den lysebrune farve på hele øjenlåget.  Jeg bruger farven “Hassel“.

Jeg tager igen den mørkebrune “Kastanj” i brug, som jeg påfører på øjenlåget omkring den yderste øjenkrog og under øjet fra den yderste øjenkrog ind mod midten af øjet. Denne effekt gør at øjnene fremstår større.

Eyeliner

Som altid – og jeg mener ALTID – laver jeg en dramatisk winged eyeliner for igen at fremhæve mine øjne. Der er efter min mening, bare ikke noget mere sexet, elegant og dramatisk som en winged eyeliner – elsker det! Jeg benytter denne Flydende Eyeliner i sort.

Jeg vil ikke instruere jeg i, hvordan jeg lægger min eyeliner, for jeg har ærligt talt ikke noget bestemt taktik når jeg gør det – jeg gør det bare, og jeg gør det forskelligt hver gang. Mit bedste tip til nybegyndere, er at finde en guide på Youtube 😉

Mascara

Og som prikken over i’et skal der lægges mascara! meen inden vi gør det… skal vipperne selvfølgelig lige bukkes en gang med en helt almindelig øjenvippebukker.

Jeg bruger denne MANGA // INSTANT MAX VOLUME, DEFINITION & CARE mascara som giver maksimal volumen til vipperne.

Det endelige resultat

Voilá! Et smukt og elegant øjenmakeup look, som er hurtigt og nemt at lave (OBS! Dette afhænger selvfølgelig af hvor erfaren man er med flydende eyeliner 😉 ).

Jeg håber at I kan lide looket og at min guide var nogenlunde til at tyde. Skriv meget gerne en kommentar nederst i indlægget, hvis I synes at jeg skal lave flere makeup look guides <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

10 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  27. juni 2017 den 13:39

  Jeg er vild med dit look?

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   27. juni 2017 den 13:46

   Det er jeg rigtig glad for at du synes Camilla!❤️

 • Svar
  Corporate Mor
  27. juni 2017 den 13:40

  Lækker eyeliner! Har du tips til hvordan jeg får det til at holde en hel dag? Synes altid min bliver tværet ud i løbet af eftermiddagen 🙂

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   27. juni 2017 den 13:47

   Flydende eyeliner og eyeliner gel er for mit vedkommende altid en succes! Jeg har aldrig oplevet problemer med flydende eyeliner er eyeliner gel?

 • Svar
  Chanette
  27. juni 2017 den 15:15

  Vildt lækkert look! <3

 • Svar
  Satina Wandel
  27. juni 2017 den 17:20

  Mega fint look! Jeg er vild med “Hassel” øjenskyggen <3

  http://nouw.com/satinawandel

 • Svar
  Lykke
  27. juni 2017 den 22:07

  Wauw det er du da god til ? Super fint!!??

 • Skriv kommentar