Beauty

Forkæl din hud med Fransk Pink Ler

Dette indlæg er sponsoreret af Chleopatra.

Hey guys <3

Jeg har været så heldig at for tilsendt denne lækre Fransk Pink Ler fra ChleopatraFransk Pink Ler er en mild og effektiv ansigtsmaske, som er lavet af en blanding af fint, hvidt og rødt ler fra Frankrig. Ansigtsmasken kan anvendes af alle hudtyper og personer med sensitiv hud kan oftest anvende Fransk Pink Ler som et alternativ til Hvidt Kaolin Ler.

Leret bidrager med at udtrække snavs og andre giftstoffer fra huden, som en effektiv naturlig sæbe, der ikke tørrer ud eller beskadiger de ydre lag af huden. På samme tid, fremmer leret en bedre cirkulation og trækker blodet op mod hudens overflade for at fremme cellefornyelsen og reparation af skader.

Fransk Pink Lers fantastiske egenskaber:

 • Leret absorberer bakterier, vira og toksiner
 • Leret reducerer inflammation
 • Forbedrer blodcirkulationen
 • Mindsker akne, hudorme og uren hud

Påføring af ansigtsmasken

 1. 2 spsk. ler blandes op med 3 spsk. vand i en glas-, træ- eller plastikskål.
 2. Tilsæt forsigtigt væsken til leret, så du ikke kommer til at få for meget væske i blandingen, da konsistensen skal være tyk og ikke flydende.
 3. Påfør masken med fingrene eller en makeuppensel. Brug masken på hele ansigtet – også halsen; undgå øjenområdet og brug opadgående strøg.
 4. Lad masken sidde på huden i 15-30 minutter og slap af.
 5. Masken skylles af med lunkent eller koldt vand.

Min anmeldelse af produktet

Bare navnet “Fransk Pink Ler” fangede mig med det samme og jeg synes klart at det er et sandt luksusprodukt! Efter brug af masken blot én gang, kan jeg allerede se hvordan min hud har fået en smuk og naturlig glød. Mit ansigt føles også langt blødere end før jeg anvendte produktet. Jeg kan derfor anbefale Fransk Pink Ler til alle jer der ønsker at forkæle jer selv og gøre jeres hud en kæmpe tjeneste! <3

Tjek de andre fantastiske produkter ud på deres hjemmeside lige her!

-Emilie Ildstein

 

Relaterede indlæg

5 Kommentarer

 • Svar
  Malue Jasmine
  1. juni 2017 den 11:28

  Den har jeg også testet!
  Vildt god maske 😀

  Kh Malue

 • Svar
  Camilla Sofie
  1. juni 2017 den 22:39

  Jeg kan godt lide de produkter du anmelder. Det er gennemført og spændende at læse <3

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   2. juni 2017 den 10:21

   Hej Camilla Sofie
   Tusind tak, det er jeg rigtig glad for at høre!
   Jeg forsøger altid at gøre et sponsoreret indlæg så spændende for jer læsere, som muligt. Desuden ville jeg aldrig anbefale et produkt, som jeg ikke selv kunne finde på at bruge; dette er en troværdighed jeg lægger i mine indlæg, som jeg håber I læsere har fanget <3

 • Svar
  Sådan stresser jeg af | emilieildstein
  3. juni 2017 den 10:40

  […] duftlys, starte med et langt, varmt bad efterfulgt af et varmt fodbad, en lækker ansigtsmaske (Fransk Pink Ler kan anbefales), slappe af, ordne negle og spise frugt i skiver eller andre lækre snacks – […]

 • Skriv kommentar