Personal

Få succes med din blog

Hey guys <3

Jeg har opdaget at mange af jer der følger med på bloggen enten er bloggere eller er i gang med at starte en blog. Derfor har jeg besluttet mig for at dele ud af mine bedste tips og tricks til, hvordan man får succes med sin blog.

Domænenavn

Når du skal vælge et domænenavn (hjemmesidens navn), er mit bedste tip at vælge et navn som folk vil huske; et kort navn som er forholdsvis let og hurtigt at søge på.

En reklamefri blog

Der er efter min mening ikke noget der ødelægger en blog, som 1000 reklamer der fylder hele siden samt pop-up reklamevideoer med lyd – I can’t! Det er så synd for bloggens udseende, og netop dette kan få læserne til at vælge din blog fra. Det koster omkring 39 DKK om måneden, at have en reklamefri blog; dette er en lav pris at betale, så overvej at gøre dette til en investering. Det er klart noget af det bedste jeg har investeret i og som jeg fortsat vil investere i!

Planlæg dine indlæg

Dette tip har været en kæmpe hjælp hos mig! I stedet for at stresse over, hvornår du skal uploade dine indlæg og have dine indlæg klar, så lav en kaldender hvor du skriver hvilke dage der skal et nyt indlæg op på bloggen; på denne måde kan du også se ud i fremtiden og skrive dine indlæg i god tid!

Billeder

Der er ikke noget der fanger din læser som billeder! Derfor skal du altid have billeder med i dine indlæg; gerne store, flotte, iøjenfaldende billeder i en skarp kvalitet.

Promovering

Noget af det vigtigste som blogger, offentlig person eller virksomhed, er promovering! Det er super vigtigt at du husker at promovere dig selv, din blog samt dine blogindlæg på alle sociale medier – Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat and so on

Dette sikrer dig langt flere besøgende på din blog!

Samarbejde med virksomheder

Når du samarbejder med virksomheder, er det vigtigt at du sætter en værdi på dig selv og din blog! Det kan være fristende at sige ja til det første tilbud du modtager, men lad nu for Guds skyld være med at reklamere for de såkaldte “made in China” produkter (produkter i den ringeste kvalitet)! Dette vil have en dårlig virkning på din blog, da dine læsere måske vil købe de skodprodukter du reklamerer for og efterfølgende miste tilliden til dig som blogger.

Tillid er alfa omega

Som jeg lige var inde på, er tillid alfa omega! Det er super vigtigt at dine læsere har tillid til dig som blogger og eventuelt forbillede, og være derfor altid oprigtig i alt hvad du foretager dig. Der er intet ved at læse en blog fyldt med løgnhistorier eller om opreklamerede produkter som du alligevel ikke bryder dig om.

For mig er det så mega vigtigt at mine læsere har tillid til mig og derfor kunne jeg aldrig finde på at skrive noget jeg ikke mener! Dette gælder også betalte og sponsorerede indlæg; jeg anbefaler ikke produkter, som jeg ikke selv kan stå ved!

Være dig selv

Dine læsere kan fornemme om du er oprigtigt i dine indlæg og om du er dig selv. Det er rigtig vigtigt at stå ved den du er som person, ellers mister du dig selv in the game!

Dette er de tips og tricks jeg primært benytter mig af, når jeg blogger. Jeg håber at I kan bruge dette i fremtiden, og held og lykke til alle jer nye bloggere!

Har I andre gode tips til hvordan man får succes med sin blog?

-Emilie Ildstein

 

 

Relaterede indlæg

12 Kommentarer

 • Svar
  Corporate Mor
  21. juni 2017 den 9:58

  Gode tips!
  En anden vigtig ting er at holde en fast kadence i udgivelsen af indlæg. Hvis dine læsere regner med at du poster hver dag, og du pludselig kun kommer med et indlæg om ugen, så vil mange gå forgæves og måske efterhånden blive væk..

 • Svar
  Simone
  21. juni 2017 den 10:03

  Super godt indlæg og meget inspirerende. Jeg er helt enig med dem alle. Jeg planlægger også selv mine indlæg, og det er så dejligt ikke at stresse, som du nævner! <3

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   21. juni 2017 den 13:50

   Tusind tak Simone! <3
   At organisere er simpelthen bare det bedste!

 • Svar
  Chanette
  21. juni 2017 den 11:37

  Jeg er helt enig med dem alle! Det er så vigtigt og det vigtigste er, at man har sig selv med i alt, man gør på sin blog 🙂

 • Svar
  Michelle Elbæk Jensen
  21. juni 2017 den 12:39

  Super gode råd – og så er jeg enig med overstående ? .. Jeg skal klart blive bedre til at planlægge mine indlæg! :’)

 • Svar
  Tine Poulsen
  21. juni 2017 den 14:29

  Faldt lige over dit indlæg over Facebook – da jeg også er ny i blogverdenen, ville jeg lige læse. Tak for tips 🙂

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   21. juni 2017 den 16:01

   Det var netop det jeg håbede på med dette blogindlæg. Jeg er glad for at kunne hjælpe!?

 • Svar
  Bettina
  21. juni 2017 den 17:04

  Fine råd 🙂
  Er du både aktiv på Facebook, Instagram, Twitter og Snapchat?
  Alene at skulle være aktiv på min blog og Facebook synes jeg kræver en hel del tid.
  Jeg øver mig i også at blive bedre til at opdatere min blogs Instagramprofil, men har svært ved at se, hvordan jeg skal få tid til to kanaler mere.
  Lægger du det samme indhold op på alle dine sociale medier, eller laver du forskelligt indhold til hver kanal?

  Mange hilsner Bettina

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   21. juni 2017 den 18:08

   Ja det er jeg, og ja det kræver utrolig meget tid og overskud!
   Jeg promoverer mine blogindlæg på mine sociale medier. Jeg skriver altså ikke noget forskelligt på hver kanal?

  Skriv kommentar