Beauty

Beskyt din hud mod solens stråler

Dette indlæg er sponsoreret af  Mildh Press // Yves Rocher . 

Hey guys <3

Jeg kan ikke understrege nok, hvor vigtigt det er at beskytte sig mod solens farlige UV-stråler! Alt for mange glemmer at bruge solcreme når de befinder sig i solen og dette fører ofte til solskoldning, soleksem og i værste tilfælde hudkræft!

Yves Rocher har lavet en hudplejeserie kaldt Solaire Peau Parfaite  som repræsenterer forskellige olier og cremer, der gør at du kan nyde solen sikkert!

Når du befinder dig i solen

Som sagt, er det super vigtigt at man beskytter sin bare hud mod solens UV-stråler. Dette gør man ved at bruge solbeskyttelse på hele kroppen (eller blot de steder hvor kroppen er bar) og i ansigtet.

Yves Rocher har lavet en solbeskyttelse, som er perfekt til dig der ønsker at kombinere en høj UVA/UVB-beskyttelse med en enkel, hurtig påføring; en frisk, genfugtende sollotion med pumpespray. Solbeskyttelsen har en høj beskyttelse SPF 30 og efterlader huden glat, blød og duftende.

Produktet indeholder ekstrakt fra planten Sea Holly, som har en unik evne til at tilpasse sig solens stråler. Sea Holly beskytter huden samtidig med, at den hjælper til at give huden den gyldenbrune farve.

Ansigtet er det letteste sted at blive forbrændt, hvis man ikke beskytter sig med en kasket, solhat eller solcreme. Yves Rocher solbeskyttelse til ansigtet beskytter huden men en høj SPF 30 og indeholder samtidig en anti-age-beskyttelse, da solen stråler faktisk ælder huden! Den lette, genfugtende formel gør huden blød, glat og spændstig. Ligesom de andre produkter i Solaire Peau Parfaite serien, indeholder den ekstrakt fra planten Sea Holly.

Solbeskyttelse til krop og ansigt, påføres inden du går ud i solen. Er du ude i solen i flere timer, kan det være nødvendigt at smøre dig ind mere end én gang.

Efter du har været ude i solen

Når du har været ude i solen, er det vigtigt at du plejer din hud med en fugtgivende lotion eller olie, så kroppen forbliver blød og lækker.

Yves Rocher After Sun tilfører masser af fugt til huden, beroliger strammende hud og hjælper med at reparere skader, der er forsaget af solen – samtidig med at den forlænger, intensiverer og fremhæver den hudens gyldne farve. Produktet indeholder desuden over 91% ingredienser af naturlig oprindelse!

Yves Rocher After Sun påføres på hele kroppen på ren og tør hud.

Find resten af Solaire Peau Parfaite serien lige her.

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

5 Kommentarer

 • Svar
  Chanette
  19. juni 2017 den 14:08

  Virkelig gode tips! Det er SÅ vigtigt at beskytte sig mod solens stråler 🙂

 • Svar
  Michelle Elbæk Jensen
  19. juni 2017 den 19:22

  Jeg må desværre indrømme at jeg er elendig til at huske solcreme! Børnene får det på men jeg selv glemmer det ofte ? men produkterne ser skønne ud ?

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   19. juni 2017 den 19:25

   Du skal da bare huske at smøre dig selv ind, når du alligevel er i gang med at smøre børnene ind – haha!
   Det er de absolut skønneste produkter! 😀

 • Svar
  Månedens favoritter // Juni 2017 | emilieildstein
  1. juli 2017 den 7:03

  […] I kan læse hele mit indlæg, hvor jeg går i detaljer med alle produkterne samt links til produkterne, lige her. […]

 • Skriv kommentar