Debate

“Send et billede af din røv og jeg bedømmer den fra 1-10”

Hey guys <3

Her den anden dag, stødte jeg på en Instagrambesked med teksten “Send et billede af din røv og jeg bedømmer den fra 1-10and I was like øhm… Hvad sker der lige her??

Jeg mindes dengang det var mega in at kommentere en andens facebookstatus med eksempelvis et hjerte, hvorefter man ville få en privatbesked med en bedømmelse af ens udseende eller personlighed i en skala fra 1-10 (vi snakker altså 6. klasse eller sådan noget!). Når jeg tænker tilbage på det, kan jeg slet ikke forstå, hvorfor vi var så opsatte af andres mening om os? På den anden side, husker jeg det som at have været meget harmløst dengang, så hvordan er vi lige endt her??

Da jeg så beskeden, kunne jeg ikke lade være med at tænke på alle de piger der sikkert er faldet i fælden, i jagten på accept… Hvor er det altså også trist at nogle drenge stadig ikke har lært, at anse piger for værende mere end blot objekter sat på Jorden for at underholde de mindre intelligente.

Nogle vil måske mene at beskeder af denne art er harmløse og ment i sjov, men i dette tilfælde mener jeg altså at grænsen er nået. Mange glemmer, hvordan sådan nogle billeder misbruges på nettet og derfor mener jeg at det er dybt forkert.

Så kære smukke piger, I skal ikke lade andre bedømme hvordan I ser ud! Og kære drenge der sender beskeder som disse… I ved sku bedre.

Er jeg den eneste der ikke har respekt for sådan noget her?

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  29. maj 2017 den 15:32

  Hahahah, samtidig sidder jeg og tænker; “jamen… regnede du virkelig med, den ville gå?”. Synes det er dybt respektløst – uanset hvem man er, både som afsender eller modtager.
  Jeg begyndte i en periode også, ufrivilligt, at modtage dick pics på, særligt, min snapchat. Jeg fik det dog meget hurtigt stoppet, ved blot at tage screenshot af det. Jeg svarede ikke eller noget, men jeg tror bare det, de kunne se, jeg tog et screenshot fik dem til at stoppe!

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   29. maj 2017 den 15:37

   Den tanke strejfede mig også, hahah!
   Det er så respektløst og forkert, og dick pics er jo det værste. Vildt godt tip btw! Det vil jeg huske 😉

 • Svar
  hashtagmor
  29. maj 2017 den 18:56

  Amen altså! Mænd noglegange! Husker tydeligt da jeg var 15 år og et ukendt nr skrev “heej søde det er xxxx (en daværende flirt), jeg har fået nyt nummer – sender du ikke lige nogle undertøjsbilleder?” .. super at krak var opfundet for så var det muligt at svare tilbage “godt forsøgt XXXXX, men dit nummer er på krak – og btw så ville jeg alligevel aldrig sende sådanne billeder ;)” .. Drenge kan virkelig være udspekuleret!

  – Michelle <3

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   29. maj 2017 den 19:04

   Føøj altså! men super godt gået fra din side af, haha <3

  Skriv kommentar