Beauty

Sådan får du en smuk og ren hud!

Hey guys <3

I dette indlæg vil jeg afsløre hvilket produkt der rent faktisk virker, hvis man ønsker en smuk, ren og ikke mindst bumsefri hud!

Jeg har hver aften det seneste år brugt produktet “Smooth Skin Treatment” fra Danish Skin Care, som en del af min hudpleje rutine. Danish Skin Care er et firma der blandt andet sælger renseprodukter til ansigtet, men som også deler tips til en smuk hud via gratis video-guides. Hos Danish Skin Care er de alle meget passionerede omkring sundhed, skønhed og livsglæde, da de fleste hos Danish Skin Care selv har kæmpet med hudproblemer.

Kort sagt er Danish Skin Care stiftet af en mand ved navn Mads Timmermann, som tidligere har kæmpet med akne. Han ønskede derfor at lave en hudplejeserie, som virkede! I kan læse mere om Mads’ historie og om Danish Skin Care, lige her.

Men nu til produktet! “Smooth Skin Treatment” er en daglig peeling, som du bruger om aftenen efter du har renset din hud og inden du påfører din ansigtscreme. Produktet skal blot blive på huden som, hvilket vil sige at du ikke skal vaske den af inden du smører dit ansigt ind i creme. “Smooth Skin Treatment” holder hudens porer rene ved hjælp af BHA (2% salicylsyre), som både er anti-bakteriel, anti-inflammatorisk, beroligende og vil virke både oven på huden og nede i dybere hudlag. Det er et produkt der altså virker fantastisk hvis man lider af akne, solskader, pigmentforandringer, ujævn hud, talgknopper og lignende.

Som sagt har jeg brugt produktet hver aften det seneste års tid, og jeg kan selv (samt min familie og veninder) se en stor forandring! Efter eksamensperioden i 9. klasse havde jeg store hudproblemer, hvilket er noget jeg normalt ikke har døjet med; derfor har jeg været rigtig flov over det, og af den grund tog jeg kontakt til Danish Skin Care, som var rigtig hjælpsomme! Læs hele mit indlæg om stress og hudproblemer lige her: Livet efter stress: Sådan blev jeg mig selv igen.

Det er selvfølgelig helt forskelligt fra person til person, hvornår man begynder at kunne se resultater; så gå ikke i panik, hvis der ingen virkning er sket efter den første uge. Det kommer med tiden!

Døjer du med tidligere nævnte hudproblemer? Så kan jeg 100% anbefale dette produkt, som I kan købe på lige her på danishskincare.dk. Som sagt er der lavet en hel serie af hudplejeprodukter, som I også kan købe i et samlet sæt eller separat.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Danish Skin Care.

– Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

6 Kommentarer

 • Svar
  Michelle Elbæk Jensen
  22. juni 2017 den 12:52

  Ej dem må jeg helt sikkert vise til min mand. Han har altid haft maange problemer med huden.
  Tak for tippet! :’)

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   22. juni 2017 den 14:37

   Det er et vidunderprodukt!
   Jeg er glad for at kunne hjælpe 🙂

 • Svar
  Camilla
  22. juni 2017 den 13:36

  Virkelig godt tip 🙂

 • Svar
  Simone
  22. juni 2017 den 14:27

  Det må da jeg prøve, tak for det <3

 • Skriv kommentar