Personal

Sådan blev jeg den jeg er i dag

Hey guys <3

Hvis jeg skulle beskrive mig selv for 4 år siden, ville jeg nok beskrive mig selv med ordene: usikker, genert, indadvendt og ofte ked af det – ked af at være mig. Dette lyder ikke særlig positivt, men sådan var realiteten; jeg var selvfølgelig ikke ked af det hele tiden og jeg var da meget udadvendt, når jeg var sammen med mine tætteste veninder, men det andet fyldte rigtig meget i mit liv.

Jeg glemmer aldrig følelsen af ikke at passe ind, og den følelse jeg fik indeni når jeg blev fortalt at jeg ikke skulle være så meget mig selv, men bare følge strømmen – bare leve livet the easy way…

Der er gået 4 år og hvis jeg i dag skulle beskrive mig selv, ville jeg blandt andet bruge ordene; udadvendt, ærlig, helt mig selv og ikke mindst glad – glad for at være den jeg er! Som I kan fornemme er der sket rigtig meget siden dengang. Jeg tog en beslutning; en beslutning om ikke at lade andre fortælle mig hvem jeg er og hvem jeg skal være. Jeg har ikke længere et behov for at påtage mig mit falske smil, for dette er slet ikke nødvendigt. Trods de få dårlige dage hvor alting bare er træls, er jeg oprigtigt glad og dette skyldes blandt andet de dejlige mennesker jeg har omkring mig.

Det har taget flere år, men jeg har lært at arbejde med mig selv, og det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv er at lære, at være ligeglad; ligeglad med hvordan andre mener jeg skal være og ligeglad med hvad andre tænker om mig. Jeg ved inderst inde at jeg er et godt menneske og hvis bare man er det, så kan andres holdning til hvordan man skal være, opføre sig eller se ud, være ligegyldig.

Mit budskab med dette er, at man aldrig nogensinde skal ændre sig for andres skyld og bare følge strømmen fordi det er det letteste. Man skal kunne stå ved den man er som person og være glad for den man er; sådan blev jeg den jeg er i dag <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

8 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  2. juni 2017 den 12:49

  Virkelig fin artikel – jeg kan ikke være mere enig 😀 Men det er også bare så nemt, at forsøge at være en person alle kan lide, i stedet for at have en frygt for, ingen vil kunne lide den man egentligt er. Det har jeg virkelig brugt meget af mit liv på – men jeg er også kommet til samme åbenbaring som dig 😀

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   20. juni 2017 den 8:56

   Tusind tak!
   Det har du desværre helt ret i…
   Jeg er glad for at høre, at du nu også kan stå ved den du er?

 • Svar
  chanettebing
  2. juni 2017 den 15:18

  Rigtig godt indlæg! Jeg er nok lidt ligesom dig. Jeg er også vokset rigtig meget bare på 4 år. Fra at være mega usikker til bare at stole på, at den man er, er godt nok. Virkelig flot at du er kommet der til!

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   20. juni 2017 den 8:57

   Mange tak!
   Hvor er det sejt gået! Det er jeg rigtig glad for at høre?

 • Svar
  Michelle Elbæk Jensen
  20. juni 2017 den 9:28

  Jeg har altid skilt mig ud, og jeg har altid været mig selv. Det har til tider været mega hårdt og jeg har tit tænkt hvor meget nemmere det er at være som andre men jeg har alligevel altid blot været mig selv. Først nu, er jeg sikker på at det er det helt rigtige valg – jeg er mig selv og jeg fortryder det på ingen måde ❤
  Det er så svært at være ung og usikker – og jeg synes virkelig at det er et sejt valg du har taget! ?
  – Michelle <3

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   20. juni 2017 den 11:12

   Fedt Michelle!❤️
   Som du selv skriver, er det til tider skide hårdt…! At være ung er på samme måde en kæmpe udfordring, med den usikkerhed der følger med.
   Tusind tak!☺️

 • Svar
  Frk. Mejer
  20. juni 2017 den 9:29

  Hvor er det dejligt at læse, at du er blevet glad den dag i dag! Jeg kender selv følelsen alt for godt med ikke at passe ind, men man skal nemlig ikke lave sig om for, at andre kan lide en. Det vigtigste er, at man kan lide sig selv!
  En masse kram i din retning <3

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   20. juni 2017 den 11:14

   Hvor har du bare ret!
   En masse kram i din retning også❤️

  Skriv kommentar