Beauty

Månedens favoritter // Maj 2017

Hey guys <3

Det er igen blevet tid til et “Månedens favoritter” indlæg! Fik I ikke læst sidste måneds indlæg, kan I stadig nå at læse det lige her.

Sally Hansen Miracle Gel

Denne måneds all time favorite er Sally Hansens 224 “Mauve-olous” miracle gel (den lyserøde)! Det er en af de smukkeste farver jeg ejer fra Sally Hansen (jeg har 26 i alt) og så er det en rigtig fin sommerfarve. Jeg vil beskrive farven som en dusty rose, son kræver to tynde lag samt en top coat for en flot finish. Den kan købes lige her.

En anden favorit er min anden neglelak fra Sally Hansen: 660 “Terra-coppa” som er en flot kobber/rose gold, glimmer neglelak. Den passer rigtig godt sammen med den lyserøde farve, men er også rigtig fin for sig selv. Neglelakken kan købes lige her.

Øjenvippebukker

Jeg har de fleste dage i denne måned gået rundt uden makeup, så for at gøre lidt ud af mig selv har jeg bukket mine vipper med denne øjenvippebukker fra Matas. Jeg er (til mit held) født med meget mørke øjenvipper og kan derfor nøjes med at bukke dem uden at bruge mascara, for et helt naturligt look.

MORPHE Premium lashes

Til mit Morphe makeup look (se det her), brugte jeg disse vildt fine vipper ,som jeg fik som undskyldning for den 4 måneders lange ventetid på min øjenskygge palette (se den her). Som jeg også nævner i et tidligere indlæg er jeg normalt ikke særlig vild med falske øjenvipper, men disse er jeg simpelthen blevet så glad for! De er meget dramatiske, hvilket jeg godt kan lide til et “a night out” look, og så er de lette at påføre samt behagelige at have på i flere timer. Vipperne kan købes lige her.

Chanel Roughe Coco Shine

Sidst men ikke mindst har vi min Chanel, Rouge Coco Shine læbestift i farven 68 “Candeur”, som er en rigtig flot lyserød farve med en smule glimmer/shine. Læbestiften er ikke særlig pigmentet og giver derfor blot et naturligt lyserødt shine på læberne. Denne farve er især flot om sommeren!

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

10 Kommentarer

 • Svar
  Simone
  29. maj 2017 den 9:02

  Jeg er vild med farven på læbestiften, virkelig flot! 🙂

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   29. maj 2017 den 9:06

   Hej Simone,
   Jeg er også selv helt vild med den! 🙂

 • Svar
  Michelle Elbæk Jensen
  29. maj 2017 den 9:11

  Ej hvor er det bare nogle fine ting! Elsker specielt neglelakkerne – de er så fine! ?

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   29. maj 2017 den 9:15

   Hejsa Michelle,
   Jeg har ikke gået med andre farver neglelak siden jeg købte de to nye farver. Elsker dem! <3

 • Svar
  CorporateMor
  29. maj 2017 den 11:13

  Super lækre farver!

 • Svar
  Emma
  29. maj 2017 den 11:56

  Virkelig fin læbe farve!
  Jeg har selv to neglelakker fra SH, jeg var ikke helt fan må jeg indrømme, synes de skallede ret hurtigt – men måske jeg skulle give den en second chance 🙂

 • Svar
  Camilla
  29. maj 2017 den 12:05

  Jeg kan godt foreslå dig, at forsøge med øjenvippebuketter, i stedet for hele øjenvipper 😀 De giver et lidt mere naturligt look og så kan man selv sætte på, alt efter hvor dramatisk et look man vil have. Man undgår også den der konstante følelse af, at ens øjenvipper er ved, at gå løs i enderne (det kan godt være, det bare er mig der har den frygt) og så er de også meget mildere at tage af. Brugte selv de hele øjenvipper meget, i byen, men synes det rev mange af mine egne vipper af, når de blev taget af igen c: Det har jeg ikke rigtigt oplevet med buketter. De tager en lille smule længere tid at sætte på, men synes klart, det er den smule ekstra tid værd 😀

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   29. maj 2017 den 12:18

   Hej Camilla,
   Jeg benytter mig også af øjenvippebuketter, når jeg ønsker et mere naturligt look.
   Som du selv nævner er øjenvippebuketter altså bare mere behagelige at have på, så jeg forstår 100% at du foretrækker øjenvipperbuketter frem for de andre 😀

 • Svar
  Malue Jasmine
  29. maj 2017 den 16:19

  Den lyserøde neglelak er simpelthen bare så fin!

  Kh Malue
  http://maluejasmine.dk

 • Svar
  Månedens favoritter // Juni 2017 | emilieildstein
  1. juli 2017 den 7:02

  […] Så blev det endnu engang tid til månedens favoritter! Fik du ikke læst sidste måneds favoritter, kan du stadig nå det lige her. […]

 • Skriv kommentar