Beauty

Blød hud og skinnende hår

Dette indlæg er sponsoreret af Chleopatra.

Hey guys <3

Det er blevet sommer og solens stråler er rigtig hårde ved vores hud og ikke mindst vores hår. Derfor er det rigtig vigtigt at pleje sin hud og sit hår, så huden og håret forbliver blødt og skinnende!

Til at pleje min krop samt mit hår, bruger jeg denne skønne kokosolie fra Chleopatra. Kokosolien er økologisk, koldpresset samt en uraffineret jomfru vegetabilsk olie, som kan bruges til både krop og hår. Den har fremragende fugtgivende egenskaber og er velegnet til alle hudtyper!

Kokosolien er velegnet:

 • Til at blødgøre huden
 • Som beskyttelse til håret
 • Til at rette op på hårskader
 • Til at berolige insekt bid
 • Til at afhjælpe udslæt på huden
 • Til at udglatte skællet hud
 • Til at blødgøre og krympe rynker
 • Til at fjerne makeup
 • Som massageolie

Som I kan læse, er dette et naturligt vidunderprodukt!

Anvendelse af produktet

Kokosolien er koldtpresset og er derfor en helt fast masse. En skefuld kokosolie opvarmes til en flydende olie ved en temperatur over 24 grader (dette gøres med hænderne) og masseres derefter godt ind i huden, på arme, ben, albuer, mave, ryg, balder og fødder.

Olien kan på samme måde bruges i håret, hvor den fugter, nærer og beskytter. Kokosolien kan bruges som almindelig hårolie eller som balsam. Benytter man olien som en hårolie, er det vigtigt at man er drøj i brug, så håret ikke bliver fedtet! Benytter man derimod olien som balsam, skal der væsentlig mere olie til, som føres ud i hele håret; lad det sidde i håret 1/2 til en hel tiden, gerne under en badehætte, og skyl derefter håret med vand og sæbe. Sørg for at olien er helt ude af håret. Olien kan anvendes dagligt – typisk én til to gange om dagen.

Dette produkt kan anbefales til alle, da den kan bruges på alle hudtyper og er 100% ren og økologisk!

Kokosolien er blot et af de mange lækre, naturligt plejende produkter som kan købes hos Chleopatra. Tjek de andre fantastiske produkter ud på deres hjemmeside lige her! <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

6 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  31. maj 2017 den 13:51

  Nu spørger jeg nok lidt dumt, men skal olien skylles af huden efter man har anvendt den? Kunne godt overveje, at købe den da jeg døjer med områder hvor jeg har ekstrem tør, skællende hud. Og den er overraskende billig 😀

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   31. maj 2017 den 14:02

   Haha, nej den skal ikke skylles af huden 😀
   Den er super lækker og billig!

 • Svar
  Lykke
  31. maj 2017 den 20:11

  Sikke da en masse gode ting kokosolie kan bruges til, var jeg godt nok ikke klar over 😀 Det må jeg da prøve !

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   2. juni 2017 den 10:25

   Kokosolie kan bruges til så mange fantastiske ting, blandt andet også som madolie! 😀

 • Svar
  Emma Engmark
  31. maj 2017 den 22:03

  Kokosolie er mit yndlings produkt, når det kommer til skønhed! Jeg bruger det faktisk ikke til madlavning mere, det er kun til hud og hårpleje, haha. Jeg bruger det som en aften ansigts creme hver dag, samt en hårmaske hver anden dag, som jeg sover med over natten. Simpelthen et vidunder produkt 😉

  • Emilie Ildstein
   Svar
   Emilie Ildstein
   2. juni 2017 den 10:29

   Hvor er det fedt at så mange har opdaget, hvor meget kokosolie kan bruges til!
   Jeg tror også at jeg vil prøve at bruge kokosolie som aften ansigtscreme og hårmaske – godt tip 😀

  Skriv kommentar