Beauty

Opdateret review: Kylie Jenner Lip Kits

Mit tidligere review (maj, 2016): 

Hey guys! <3

Jeg har de sidste mange dage gået spændt, og ventet på at min pakke med Kylie Jenner’s Lip Kit’s skulle komme – Og i går kom de så med posten!

Jeg har glædet mig rigtig meget til at kunne lave det her review, så jeg håber at I får noget ud af at læse med <3

Om produkterne

Det er næsten umuligt at få fat på Kylie’s Lip Kit’s, men jeg var så heldig at få fat i to; Candy K og Posie K. De to Lip Kit’s består begge af en lip liner og en lip color.

Candy K er en blanding af lyserød og brun, mens Posie K er en blanding af lysesød og lilla. Jeg synes at billederne af de forskellige farver på Kylies instagram er MEGET misvisende! Faktisk synes jeg slet ikke, at de billeder jeg har set på nettet og de Lip Kit’s jeg har modtaget minder om hinanden.. Dog synes jeg alligevel at farverne er rigtig flotte og jeg er stadig rigtig glad for dem.

Holder farven?

Jeg har testet mine Lip Kit’s for at se hvad de kunne holde til; drukket vand af en drikkedunk, spist koldskål, spist pizza og været i fitness. Believe it or not.. FARVEN HOLDER! Jeg havde godt læst at hendes Lip Kit’s er “stick on” Lip Kit’s, men jeg er alligevel meget positivt overrasket! <3

Fragt og told

Jeg synes at fragten og tolden var til meget besvær. Der gik ca. 20 dage fra jeg bestilte min pakke, til den ankom til mit hus. Pakken lå flere dage i tolden og det endte med at koste mig 279 kr. i told, hvilket altså er mere end hvad ét Lip Kit koster. Desuden kostede fragten også 100 kr. oveni..

Er de pengene værd?

Jeg må indrømme at Kylie’s Lip Kit’s er en smule opreklamerede. De er efter min mening ret dyre i forhold til hvad man får, og når der kommer told og fragt oveni bliver det hele altså endnu dyrere. Men igen.. De er skide flotte når de kommer på læberne, lip color’en har en konsistens der er rar at have på, farverne er meget pigmenterede så man skal kun have ét tyndt lag på – hvilket jeg rigtig godt kan lide og så bliver det på en hel dag.

– Emilie Ildstein


Mit opdaterede review (april, 2017):

Hey guys <3

I maj 2016 modtog jeg mine første (og sidste) Kylie Jenner Lip Kits. Jeg har ALDRIG været så oppe at køre, som da min ordre på to af Kylie Jenners Lip Kits var gennemført – og aldrig har ventetiden føltes så lang!

Siden mit review fra maj, har min mening dog ændret sig rigtig meget. Som jeg nævner i mit tidligere review, var fragt og told ekstrem dyrt! Dette er en af grundene til, at jeg ikke har bestilt noget fra Kylie Cosmetics siden da. En anden god grund er det fact at jeg slet ikke får dem brugt… Efter et stykke tid indså jeg hvor skide tørre mine læber så ud når jeg brugte dem, og de var slet ikke særlig behagelige at have på læberne efter en times tid – men hvad kan man ellers forvente af en mat lip gloss? haha…

Spild af penge?

At dette køb bare har været spild af penge, vil jeg alligevel ikke sige. Som sagt var hele processen en mega vild oplevelse! Flere 100.000 mennesker har siddet klistret fast til deres skærme med kreditkortet klar hver gang Kylies Lip Kits blev sat til salg – Det gik jo mega stærkt og jeg oplevede flere gange at de Lip Kits jeg havde lagt i min kurv, blev stjålet inden jeg nåede at betale… Så det har altså været en mega sejr da jeg endelig fik de produkter jeg ville have! – Tredje gang er jo lykkens gang 😉

Det har været diskuteret meget, at Kylie Jenners produkter er vildt opreklamerede (hvilket jeg nok også synes), men hun sælger fortsæt enormt mange Lip Kits så der må jo være salg i det, haha.

Har I prøvet Kylies Lip Kits? <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar