Fashion

Stylist hos Hvisk

Skærmbillede 2017-01-11 kl. 12.14.25

Hey guys <3

Flere af jer har undret sig over, hvorfor der på min Instagramprofil står at jeg er stylist hos hvisk.com og hvad det indebærer; så nu får I et indlæg, hvor jeg fortæller en smule om Hvisk og det at være stylist.

Hvisk sælger rigtig flotte smykker til fornuftige priser. Alle kan gratis blive stylist på hvisk.com ved at oprette en stylistprofil. Hvis I klikker på linket her, kan I se min stylistprofil hvor jeg har uploadet forskellige stylings.

Det er let at style smykker og uploade billeder på sin stylistprofil. Som stylist optjener man point, som man kan bruge på hjemmesiden. Som sagt ville jeg bare lige fortælle kort om det, men I kan se meget mere om konceptet og alle fordelene her.

Jeg håber at I vil tage et kig på min profil, og har I selv en profil så smid gerne et link i kommentaren!

-Emilie Ildstein

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar