Beauty

Review: NYX Lip Lingerie

Repost fra min tidligere blog:

Hey guys <3

For et par dage siden modtog jeg en pakke fra Matas med tre NYX Lip Lingerie lip glosses, som jeg havde bestilt på deres hjemmeside. Hvis I ikke allerede kender til produkterne, så er det matte lip glosses i forskellige “nude” farver. De koster 70 DKK stykket, og så kan de bestilles på Matas’ hjemmeside eller købes i udvalgte Matas butikker.

Farverne

Jeg bestilte farverne: Push-Up, Lace Detail og Teddy. Som I måske har opdaget, er de opkaldt efter lingeri – heraf navnet “Lip Lingerie” 😉

Push-Up har en lysbrun/nude-farve, med en orange/lyserød undertone. Lace Detail er lyserød og forholdsvis “nude” på læberne. Teddy – som btw er min yndlings! – har en varm, mørkebrun farve.

Konsistensen

Jeg kan rigtig godt lide konsistensen, som er en meget cremet konsistens til den tørrer ind på læberne. Det er “liquid to matte” lip glosses, så når de tørrer er de helt matte. De er på ingen måde ubehagelige at have på læberne, og så føles de heller ikke tørre til sammenligning med andre matte lip glosses. Bemærk dog at man ikke skal “lappe” min sine læber ret mange gange med glossen, da det til sidst vil få en tyk og tør konsistens på læberne.

Sådan fjerner du nemt din matte lip gloss

Det kan være en smule vanskeligt at få farven af igen, når den først er tørret ind. Jeg anbefaler derfor, at man bruger en vatrondel med en gennemsigtig læbepomade på til at fjerne produktet med. Vand er IKKE løsningen!

Jeg håber at I kunne lide det her indlæg – smid gerne et like hvis jeg skal lave flere reviews <3

-Emilie Ildstein

 

 

 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Camilla Sofie
    26. maj 2017 den 23:20

    De er bare så fine! Jeg har selv to af salgsen, og jeg er så glade for dem 🙂 De klæder dig også!

  • Skriv kommentar