Beauty

Månedens favoritter // Marts 2017

 

Hey guys <3

Fra nu af, har jeg har tænkt mig at skrive et fast indlæg i slutningen af hver måned, med de produkter jeg har elsket og slet ikke har kunne undvære den pågældende måned.

Denne måneds favoritter og must-haves, er en blanding af makeup og produkter der kan forbedre din makeup samt dit makeup look:

“Shade adjusting drops” fra The Body Shop 

Månedens all time favorit er klart “Shade adjusting drops” i farven “Light” fra The Body Shop! De fleste der dagligt bruger foundation eller BB-cream, kender helt sikkert til at farven ikke matcher huden når vi skifter årstid, eller når man lige har været på ferie. Det er vildt nederen at skulle købe en helt ny foundation eller BB-cream og derfor har man opfundet dette geniale produkt. Produktet findes i farven “light” og “dark”, og benyttes ved at tilføje et par dråber til sin foundation eller BB-cream. Ønsker man en lysere tone i sin foundation/BB-cream bruger man den lyse, og ønsker man omvendt en mørkere tone i sin foundation/BB-cream bruger man den mørke.

Dette produkt kan helt klart anbefales, og så kan man desuden bruge produktet til highlighting og contouring!

“E-vitamin” fra Urtegaarden

Dette produkt er en naturlig olie, som jeg ligeledes har brugt rigtig meget denne måned. E-vitaminolie er super godt til tørre læber og derfor har jeg helt erstattet min læbepomade med e-vitaminolie.

Produktet kan købes lige her.

“The falsies PUSH UP DRAMA” fra Maybelline  New York

Denne mascare har jeg tidligere reklameret for på min gamle blog (måske nogle af jer husker den?), og jeg har basically brugt den lige siden! Jeg ELSKER denne mascara, fordi den gør min vipper super lange og får mine øjne til at fremstå større.

Jeg kan anbefale denne mascare til alle dem der ønsker flotte, lange og kraftige vipper. Produktet kan købes i Matas eller på deres hjemmeside i vandfast udgave, lige her .

“Pro Palette Eye Shadow x4” fra M·A·C

De jeg omgåes med, ved at jeg har brugt denne øjenskyggepalette like 24/7 – og det har jeg virkelig!

Jeg har selv udvalgt fire løse øjenskygger som jeg har samlet i én palette; dog har jeg været så dum at smide markaterne væk, så jeg kan desværre ikke fortælle jer hvad farverne hedder…

Hvis I selv skulle få lyst til at designe jeres egen øjenskygge palette, kan I gøre det lige her.

“Maybelline Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner” fra Maybelline New York

Denne gel eyeliner er helt amazing! Jeg har aldrig haft en gel eyeliner, så jeg tænkte at nu måtte det være på tide. Mange bliver let skræmt ved tanken om at lægge eyeliner med en gel eyeliner, men det er jo 100 gange nemmere end alle de andre eyelinere der findes; gelen er nem at arbejde med og så forsvinder den ikke, hvis man kommer til at gnide sig i øjet eller fælde en tåre – I like! Der følger desuden en god pensel med i pakken.

I kan købe produktet i Matas eller på deres hjemmeside, lige her.

 

Det var så alle månedens favoritter og must-haves. Smid gerne et like hvis I syntes om det <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar