Personal

Livet efter stress: sådan blev jeg mig selv igen

 

Dette indlæg er IKKE sponsoreret eller betalt.

Hey guys <3

Dette bliver et meget personligt indlæg, da dette ikke er noget jeg har delt med særlig mange. Det bliver samtidig et rigtig grænseoverskridende indlæg, men lige netop derfor vælger jeg at skrive det.

Omkring dette tidpunkt for et år siden, gik jeg i 9. klasse og eksaminerne begyndte at nærme sig. Det er helt naturligt at blive nervøs op til sine eksaminer – især når det er første gang man skal til en rigtig eksamen – men for mig var det en ekstra hård og stresset periode; Jeg ville selvfølgelig gøre mit allerbedste, men det kan nemt tage overhånd og blive lidt for meget… Kun det bedste var godt nok, og jeg havde et enormt behov for at vise andre at jeg kunne meget mere end hvad de gik og troede om mig.

Det er aldrig sundt at stresse og presse sig selv, og det kom pludselig voldsomt til syne… Min hud gik fra at være pæn og ren til at bryde fuldstændig ud! Min hud var ødelagt og sådan så den ud de næste mange måneder. Jeg fik det enormt dårligt med mig selv; Jeg blev rigtig usikker på mit udseende, jeg kunne ikke få mig selv til at være med på billeder, hvilket påvirkede mine blogindlæg rigtig meget… I denne periode photoshoppede jeg alle billeder hvor man tydeligt kunne se min hud, og jeg har faktisk næsten ingen billeder af mig selv fra den periode. Når jeg kiggede mig selv i spejlet begyndte jeg at græde, for jeg kunne ikke kende mig selv længere; Hvordan jeg havde det psykisk kom til udtryk fysisk gennem min hud, og dette gjorde mig kun mere ked af det. Det var som en ond cirkel: jo værre jeg fik det med mit udseende, desto værre blev min hud – og sådan fortsatte det…

Jeg prøvede alt for at få min hud til at blive pæn igen, men intet virkede… Så læste jeg om Danish Skin Care – som jeg senere fik et samarbejde med – og jeg har brugt deres hudplejeprodukter lige siden. Som sagt er dette ikke en reklame for deres produkter, men det var virkelig det der gjorde at min hud kom tilbage til normalen, og pludselig kunne jeg genkende mig selv igen.

Gennem denne proces lærte jeg hvor vigtigt det er at man passer på sig selv! Hvis man ikke passer på sig selv, ender man bare med at gøre det hele meget værre – som det skete for mig. Min psyke faldt på plads igen, da min hud faldt på plads; Det er vildt hvor meget dårlig hud kan ødelægge ens selvværd, og derfor vælger jeg at anbefale Danish Skin Care til jer. Mads Timmermann fra Danish Skin Care laver desuden en masse videoer med tips til en flottere hud, samt en bedre udståling.

Hvis nogle af jer sidder og har det som jeg havde det for et år siden, håber jeg virkelig at I kan finde vejen tilbage til jer selv igen <3

En kæmpe tak til min søde familie og mine dejlige veninder samt Danish Skin Care, der har hjulpet mig gennem denne svære tid <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar