Fashion

Jeans til dig med korte ben

 

Hey guys <3

Jeg har de sidste mange år kæmpet med at finde et par bukser, som jeg rent faktisk føler sidder ordenligt! Jeg er ca. 165 cm høj og ejer ikke et par tynde modelben; Derfor har jeg haft store problemer med at finde et par bukser der passer både i længde og bredde – Hvis de passer i længden kan jeg ikke trække dem over numsen, og passer de derimod i bredden er jeg nødt til at klippe 10-15 cm af i længden…

For en måned siden var jeg dog så heldig at opdage Topshops petite afdeling – en afdeling der laver tøj til teenagepiger/kvinder i højen 160 cm! Jeg bestilte et par med det samme (par nr. 2 på billedet), og jeg ELSKER dem! Det er aldrig lykkedes mig at finde et par bukser som disse; de er korte i længden og en smule bredere i lår og røv, end normale jeans – I love it!

Disse bukser kan helt klart anbefales til piger i højen 160 cm eller der omkring. Jeg har samlet nogle af Topshops petite jeans til jer her, som I kan købe ved at klikke på bukserne eller de nedenstående links<3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar