Personal

BOTOX i mine læber

Hey guys <3

Først og fremmest har jeg IKKE fået BOTOX i mine læber! Dette indlæg er udelukkede skrevet for at understrege en pointe.

I forbindelse med mit indlæg om BOTOX (læs det her), er jeg blevet spurgt ind til om jeg har fået BOTOX i læberne… De der har læst mit indlæg er klar over at dette ikke er tilfældet, mens de der kun har læst overskriften har valgt at tolke frit på det. Netop dette har fået mig til at overveje hvor forvrænget ens viden kan blive, hvis man vælger kun at læse overskrifter og ikke selve indholdet. Som dette indlæg er et godt eksempel på, er overskrifter jo til for at fange folks opmærksomhed, og for det meste er overskrifter overdrevet og i nogle tilfælde slet ikke relevante for indholdet – tænk lidt over det 😉

Jeg håber at I fremadrettet vil overveje at læse indhold frem for overskrifter <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar