Personal

Back on track

IMG_6107Hey guys <3

Jeg har det sidste halve år været inaktiv på bloggen og det skyldes at jeg for et halvt år siden valgte at slette min blog.

Da jeg tog beslutningen om at slette min blog, handlede det om at jeg følte mig stresset og derfor ikke var helhjertet med mine indlæg. Siden da har jeg næsten hver dag overvejet at starte min blog op igen, da det blev en del af min hverdag som jeg helt klart har savnet…

Som sagt stoppede jeg med at blogge fordi jeg følte at det hele blev for presset med skole og lektier, og dette betyder altså at jeg ikke vil blogge lige så ofte som jeg gjorde før i tiden, men til gengæld lægge mere af mig selv samt overskud i hvert indlæg.

Jeg håber at I igen vil tage godt imod mig <3

-Emilie Ildstein

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar